Hän on maailman vanhin strippari – katso kuvat!

Tempest Storm ei tahdo luopua rakkaasta työstään. Vaikka ikää rouvalla on jo yli 80 vuotta, haluaa hän edelleen nousta lavalle. Tempest Storm on tyylikäs, klassinen ja ehkä maailman vanhin strippari.

Tempest Storm on esiintynyt jo yli 50 vuoden ajan. Tutuiksi ovat tulleet muun muassa Las Vegas, Reno, Palm Spring, Miami ja Carnegie Hall.

Nykyajan strippauksesta Storm ei kuitenkaan tiedä mitään. Tangolla pyörähtelyt ovat hänelle vieraita. Storm hallitsee klassisen strippauksen taidon, eikä hän koskaan tingi tyylikkyydestään.

– En vain hyppää lavalle ja revi vaatteitani pois, hän sanoo.

Nykyajan esiintymispaikoissa Stormin hidasta ja klassista tyyliä ei aina arvosteta. Kerran järjestäjät katkaisivat naisen esiintymismusiikin jo ennen kuin esitys oli lopussa.

Ihailijoita riitti

Storm kasvoi pienessä kaupungissa Georgiassa. Lapsuudenmaisemiinsa hän kuvittelee itsensä edelleen esiintymislavalle noustessaan.

– Tunnen olevani tyttö pukeutuneena hienoimpiin vaatteisiinsa, Storm kuvailee.

Aktiivisimpina vuosinaan Storm kertoo tapailleensa Elvistä. Stormin mukaan suhde kesti vuoden ajan, kunnes manageri pisti parin välit poikki. Manageri ei voinut hyväksyä stripparia Elviksen rakastajattareksi.

Storm ei halunnut lopettaa työtään miehen vuoksi, hän oli saavuttanut jo kuuluisuutta.

Julkisuuden valokeilassa suositulla stripparilla riitti ihailijoita. Takahuoneissa Storm tapasi paljon aikansa tähtiä: Frank Sinatran, Dean Martinin, Mickey Rooneyn ja Nat King Colen. Joitakin heistä hän tapaili, toisten kanssa vain tanssi. Naimisiin Storm päätyi kahdesti.

"Miksi lopettaisin?"

Stormin vuosiin on mahtunut menestyksen lisäksi myös paljon murheita: pettymyksiä rakkaussuhteissa, taloudellisia huolia ja sairastelua. Silti Storm uskoo ihmisen elävän vanhaksi, jos vain tahtoa löytyy. Eikä iän takia kannata lopettaa rakastamansa työn tekemistä.

– Minulla on hauskaa lavalla ja yleisö rakastaa sitä. Kukaan ei ole koskaan sanonut minulle, että minun pitäisi jo lopettaa. Joten miksi lopettaisin? Storm kysyy.

Storm sanoo nauravansa niille, joiden mielestä ikä vie pois seksin viehätyksen.

– Koskaan ei pidä lopettaa sen tekemistä, mitä rakastaa.

Lähde: today.msnbc.msn.com

Studio55.fi/Tuuli Lindgren


Onko sinulla tarina kerrottavanasi?

Studio55.fi etsii jatkuvasti mielenkiintoisia tarinoita netissä kerrottavakseen ja kannustukseksi muille vaikeassa elämäntilanteessa eläville. Oletko selvinnyt vaikeasta sairaudesta tai onko tuttavallasi takanaan aivan huikea elämä eriskummallisine sattumuksineen? Myös pienempien ja suurempien järjestöjen teot ja muiden hyväksi toimivat aktiiviset ihmiset kiinnostavat meitä.

Ota meihin yhteyttä, niin ehkä kerromme  juuri sinun selviytymistarinasi. Lähetä tarinasi lomakkeen kautta tai sähköpostilla osoitteeseen studio55(at)mtv3.fi. Korvaathan osoitekentässä (at)-kohdan @-merkillä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja