Tällä 70-vuotiaalla on 20-vuotiaan nuorukaisen kroppa

Jeffrey Life, 70, näyttää vartaloltaan noin 50 vuotta ikäistään nuoremmalta.

Jeffrey Life on muokannut vartalonsa parikymppisen kehonrakentajan kroppaa muistuttavaksi. Luonnollisesti suuri muutos ei ole tapahtunut. Life on käyttänyt vartalonsa muokkaamiseen raskaita hormonaalisia hoitoja.

Lifen elämä muuttui 60 vuoden iässä, kun hän kyllästyi ylipainoonsa ja stressiinsä. Mies päätti lähteä mukaan 12 viikkoa kestävään Muscle Media Magazinen järjestämään kuntoiluhaasteeseen. Life lähetti lehdelle itsestään kuvan ja alkoi sen jälkeen tositoimiin.

Kolme treenien täyttämää kuukautta myöhemmin Life oli laihtunut noin 11 kiloa. Rasvaprosentti oli pudonnut huomattavasti.

Iloa uudesta vartalosta kesti joitakin vuosia, kunnes 64-vuotiaana Life huomasi vartalossaan muutoksia. Testosteronitasot olivat laskussa, ja lihasmassa alkoi kadota. Life ei halunnut alistua kohtaloonsa. Hän päätti alkaa käyttää hormoneita.

Kelloa ei voi kääntää taaksepäin

Viimeiset yhdeksän vuotta Life on ottanut säännöllisesti testosteronia ja kasvuhormonia. Hormonit yhdistettyinä kovaan treeniin ja tarkkaan ruokavalioon ovat saaneet miehen vartalon nuorentumaan vuosikymmeniä.

Riskittömiä hormonihoidot eivät kuitenkaan ole. Niiden tiedetään muun muassa kasvattavan syöpäriskiä. Useimpien lääkäreiden mielestä alentuvat testosteronimäärät kuuluvat normaaliin ikääntymiseen, eikä hormoneja heidän mielestään pitäisi alkaa syödä purkista. Jotkut pitävät hormonien ottamista myös täysin epäluonnollisena toimintana. Kellon kääntäminen taaksepäin kun ei ole mahdollista.

Life ei kuitenkaan välitä lääkäreiden mielipiteistä. Hän on itse tyytyväinen hoitoihinsa, eikä epäröi laittaa suuria summia rahaa ulkonäköönsä.

Lähde: odditycentral.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja