100-vuotiaan morsiamen koskettava tarina – Koskaan ei ole liian myöhäistä rakkauteen

Rakkaus ei katso ikää. Sen todistaa iäkäs amerikkalaisnainen, joka avioitui viime kuussa poikaystävänsä kanssa – 100-vuotissyntymäpäivänään.

100-vuotias morsian Dana Jackson ja 87-vuotias sulhanen Bill Strauss tapasivat toisensa samassa hoitokodissa asuessaan, amerikkalainen AARP-sivusto kertoo. Kentuckylaisen parin koskettavia häitä juhlittiin 6. helmikuuta: samana päivänä, kun Dana täytti 100 vuotta.

Dana meni naimisiin ensimmäisen kerran 15-vuotiaana. Vasta nyt hän kuitenkin pukeutui ensimmäistä kertaa morsiuspukuun, vaikka hän on ollut naimisissa jo yhteensä kolme kertaa aiemmin.

– Silloin ei tehty samoja asioita kuin nykyään. Vaatteet olivat yksinkertaiset, ja ehkä oli pihalta kerätty kukkakimppu, morsian kertoo.

Sulhanen Bill ei uskonut menevänsä enää naimisiin, mutta hän sanoo löytäneensä nyt jonkun, joka on niin mukava kuin vain olla voi.

– Hän on minulle hyvä. On harvinaista löytää sellainen tyttö.

Onnellinen pari jakaa nyt huoneen hoitokodissa.

Katso koskettava video parin häistä tästä.

Lähde AARP.

Kuvat: Colourbox.com


Onko sinulla tarina kerrottavanasi?

Studio55.fi etsii jatkuvasti mielenkiintoisia tarinoita netissä kerrottavakseen ja kannustukseksi muille vaikeassa elämäntilanteessa eläville. Oletko selvinnyt vaikeasta sairaudesta tai onko tuttavallasi takanaan aivan huikea elämä eriskummallisine sattumuksineen? Myös pienempien ja suurempien järjestöjen teot ja muiden hyväksi toimivat aktiiviset ihmiset kiinnostavat meitä.

Ota meihin yhteyttä, niin ehkä kerromme juuri sinun selviytymistarinasi. Lähetä tarinasi lomakkeen kautta tai sähköpostilla osoitteeseen studio55(at)mtv3.fi. Korvaathan osoitekentässä (at)-kohdan @-merkillä.

Lue myös:

    Uusimmat