Hämmästyttävää kuvaa tenniskentältä – maanjäristys iski kesken pisteen, supertähti latoi tyynesti palloa kentään

Maanjäristys ravisutti Meksikon eteläosia perjantai-iltana. Magnitudiltaan 5,7 ollut järistys tuntui myös Acapulcossa, jossa pelataan tenniksen ATP-kiertueen turnausta.

Turnauksen ohjelmassa olivat perjantaina välieräottelut. Niistä ensimmäisessä Saksan Alexander Zverev kaatoi maanmiehensä Dominik Koepferin suoraan kahdessa erässä. Maa alkoi järistä toisen erän ensimmäisen syöttövuoron aikana kesken pisteen. Peli ei kuitenkaan keskeytynyt vaan palloralli päättyi Zverevin voittoon.

Voit katsoa tilanteen alla olevalta videolta.

– En tiennyt, mitä tapahtuu, eikä myöskään Dominik. Kuulimme vain yleisön (äänet). Luulen, että valot alkoivat vilkkua ja yleisö tunsi sen paremmin kuin me. Me juoksimme ympäri kenttää, joten meillä oli piste pelattavana kesken maanjäristyksen, Zverev sanoi ATP-kiertueen verkkosivujen mukaan. 

– Emme juuri huomanneet sitä, mutta tiedän, että näitä tapahtuu Acapulcossa. Olen nähnyt tämän ennenkin täällä, joten se taitaa olla aika normaalia Acapulcossa.

Zverev kertoi viime vuoden kokemuksistaan. Tuolloinkin maa järisi.

– Meillä oli samanlainen tilanne pelin tai harjoitusten aikana. En muista varmasti. Se oli kuitenkin isompi, koska näin, miten valot heiluivat. Tänään en nähnyt mitään. Toivottavasti kaikki ovat kunnossa. 

Zverev jyräsi lopulta voittoon erin 6-4, 7-6 ja kohtaa finaalissa Kreikan Stefanos Tsitsipasin.



Lue myös:

    Uusimmat