Mainos

Haluatko vietellä hänet? Treffivinkit jokaiselle horoskooppimerkille – ota oppia

Lehti listasi treffivinkit horoskooppien perusteella. Tunnistatko itsesi näistä kuvauksista?

Kun suunnittelet täydellisiä treffejä, otatko huomioon hänen mieltymyksensä, rahatilanteensa – vai sittenkin horoskooppimerkin? Viimeisimmästä voi ainakin Cosmopolitan-lehden mukaan olla hyötyä. Lehti keräsi yhteen treffivinkit eri horoskooppimerkeille. Miellyttäisivätkö nämä sinua?

Oinas: Haastava patikkaretki

Aktiivinen, kilpailuhenkinen Oinas on onnellisimmillaan, kun saa tuntea adrenaliinin virtaavan suonissaan. Suunnittele sydämentykytyksiä aiheuttava patikkaretki luonnossa.

Härkä: Kylpyläiltapäivä

Härkä rakastaa elämän sensuelleja nautintoja, kuten ihania drinkkejä, upeita illallisia ja mitä tahansa, mitä voisi kuvailla sanoilla "paras päivä ikinä". Harkitse siis luksuspäivää kylpylän hoidoissa rentouttavine hoitoineen, kurkunsiivuineen ja porealtaineen.

Kaksoset: Ulkoilmakonsertti

Energinen ja sosiaalinen Kaksoset kaipaa live-musiikkia, josta saa nauttia 1500 potentiaalisen uuden ystävän täyttämässä yleisömeressä.

Rapu: Antiikkimessut

Herkkä, hoivaava, omistautunut ja kodinlaittoon erikoistunut Rapu ihastelee upeita sisustuslöytöjä ja käytettyjä kodintarvikkeita miekellään. Messuilla pidät hänet tunteja tyytyväisenä!

Leijona: Ooppera

Itsevarma, suosittu ja dramaattinen Leijona nauttii kaikesta ylenpalttisen upeasta. Pukeutukaa parhaimpiinne ja upotkaa oopperan maailmaan pehmeissä samettituoleissa istuen.

Neitsyt: Kaksin kokattu illallinen kynttilänvalossa

Neitsyt ei kestä imeliä rakkauselokuvia, ja treffit sujuvatkin paremmin yhteisen ajan ja tekemisen parissa. Valmistakaa herkkuateria, jossa jokainen ainesosa on tarkkaan harkittu.

Vaaka: Vierailu uuteen kaupunginosaan

Rento ja seikkailunhaluinen Vaaka nauttii yllättävistä tilanteista. Vierailkaa kaupunginosassa, jota ette vielä tunne, ja tutustukaa sen tarjoamiin elämyksiin.

Skorpioni: Tee-se-itse-vesihuvipuisto

Seikkailunhaluinen Skorpioni rakastaa ylhäistä yksinäisyyttä ja vettä. Kellukaa joessa kaukana rannan ihmismassoista drinkkejä siemaillen.

Jousimies: Vierailu eläinpihalla

Positiivinen Jousimies on utelias luonne, joka kyllästyy helposti. Koska hän rakastaa eläimiä yli kaiken, päivän viettäminen erilaisten eläinlajien ympäröimänä ei voi mennä pieleen.

Kauris: Museovierailu

Uskollinen, suora ja perinteisyyteen taipuvainen Kauris nauttii historian havinasta ja tiloista, jotka joku on järjestellyt jämptisti hänen vuokseen. Museo valkeine, pölyttömine hyllyineen ja suurine esillepanoineen takaa upean päivän.

Vesimies: Päivä siirtolapuutarhassa

Suurisydäminen Vesimies rakastaa auttaa muita. Ystävällisenä ja luovana persoonana hän on täydellistä seuraa puutarhahommiin.

Kalat: Piknik meren äärellä

Vapaa ja rauhaa rakastava Kalat nauttii rennosta päivästä rannalla. Lukitkaa puhelimenne autoon ja illastakaa laiskasti viltillä loikoillen.

***

3:25

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.