Mainos

Haluatko saada juuri tytön tai pojan? Kokeile näitä erikoisia kikkoja, kun yrität tulla raskaaksi

Lapsen sukupuolta ei luonnollisesti voi päättää sormia napsauttamalla, mutta silti useat niksit on suunnattu nimenomaan tähän tarkoitukseen.

Haluatko saada juuri tytön tai pojan? Lapsen sukupuolta ei luonnollisesti voi päättää sormia napsauttamalla, mutta useat vanhan kansan niksit on suunnattu nimenomaan lapsen sukupuolen määrittämiseen. Kokeile näitä vain omalla vastuullasi!

Kiinalainen kalenteri

Kiinalaisen kalenterin väitetään ennustavan sukupuolen! Netti on pullollaan kalentereita, jotka määrittävät lapsen sukupuolen esimerkiksi hedelmöitys- ja raskausajan perusteella.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos äiti olisi syntynyt 1.1.1990 ja lapsi siitettäisiin 1.1.2019, kalenterin mukaan siitä tulisi poika. Toisaalta toinen kiinalainen kalenteri antaa 1.1.1990 syntyneelle äidille poikavauvan, jos vauva siitetään vuonna 2018 esimerkiksi välillä 16.2.–15.4. tai välillä 13.7.–5.1.2019!

Kalentereita on kuitenkin niin monia, että niiden käyttäminen sukupuolen määrittämiseen lienee humpuukia.

Jos aviopari halusi poikalapsen, tuli lasta tehtäessä molempien katsoa laudassa olevaan oksaan. Jos haluttiin tyttöä, piti molempien katsoa tiukasti oksan reikään.

Vanhoja lapsiin liittyviä kansanviisauksia

Shettlesin metodi

Shettlesin metodi on hedelmöitykseen liittyvä teoria, jonka kehitti Landrum B. Shettles 1960-luvulla. Metodin mukaan ovulaatiota mahdollisimman lähellä tapahtuva hedelmöittyminen tuottaa pojan. Tytön saa, jos harrastaa seksiä 2,5–3 päivää ennen ovulaatiota.

Ericssonin metodi

Ericssonin metodin kehitti Ronald Ericsson 1970-luvulla. Hän väitti metodia 85-prosenttisesti tehokkaaksi, mutta teoriaa on myös kyseenalaistettu.

Ericssonin mukaan X-kromosomin sisältävä siittiö ui hitaammin kuin Y-siittiö, ja tätä faktaa soveltamalla siittiöt voidaan erotella nopeisiin ja hitaisiin. Nopeammat siittiöt tuottavat poikalapsen. Siittiöt tutkitaan ja tuleva äiti keinohedelmöitetään halutun sukupuolen takaavilla siittiöillä.

Poikien hankkimisessa auttoi, jos lapsen tekotapahtumassa oli miehellä karvalakki päässä ja kintaat kädessä.

Vanhoja lapsiin liittyviä kansanviisauksia

Syö paljon, tai vähän

Brittiselvityksen mukaan äidin ruokavalio voi osaltaan vaikuttaa vauvan sukupuoleen. Jos kaloreita kuluu runsaasti, lapsi oli poika. Toisen selvityksen mukaan poikavauvan takaa punainen liha, suolainen ja kaliumrikas ruokavalio.

Ei esileikkiä?

Smartparenting.comille neuvonsa antanut, kolmen pojan ja yhden tytön äiti Esper Jimenez kertoo saaneensa lääkäriltään ohjeen harrastaa pitkää esileikkiä, jos toiveissa on poika. Tytön saa jättämällä esileikin väliin tai pitämällä sen hyvin lyhyenä.

Valitse asento huolella!

Kaksi poikaa saanut Bernice Lazona kertoi lääkärinsä neuvoneen, että poikia saa yhdyntäasennoissa, jotka sallivat syvän penetraation. Yhdynnän jälkeen ei myöskään saanut nousta heti ylös.

Saa orgasmi, tai ole saamatta

Smartparenting.comille neuvonsa antaneen Ina Falconin lähipiirin mukaan naisen tulee saada orgasmi yhdynnässä miehen kanssa samaan aikaan, jos perhe tahtoo poikavauvan. Tytön sen sijaan saa pelkästään miehen orgasmilla. Kokeilkoon ken uskaltaa!


***

1:30

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.