Haluatko pudottaa painoa? Ota huomioon nämä 4 asiaa!

Neljällä mahtavalla ja simppelillä tavalla saat kilot kuriin ja aineenvaihdunnan vilkkaaksi.

Syö tarpeeksi proteiineja ja juo tarpeeksi vettä, niin huomaat kuinka rasva palaa. Lue, mitä muuta kannattaa ottaa huomioon.

Nosta painoja

Mitä vähemmän sinulla on lihasmassaa, niin sitä hitaampi myös aineenvaihdunta on. Treenin aikana kannattaakin tehdä paljon erilaisia lihasharjoituksia, että rasva palaa ja aineenvaihdunta vilkastuu. Painojen nostaminen kiinteyttää ja lisää jaksamista. Äärimmäisen mielenkiintoista on myös se, että aktiivisen lihaskuntotreenin jälkeen rasva voi palaa vielä 24 tunnin ajan.   

Syö enemmän proteiinia

Rasvaa palaa enemmän, jos kiinnittää huomiota ravintoaineisiin kaloreiden sijaan. Runsaasti proteiinia sisältävä ruokavalio vaikuttaa laihtumiseen ja rasvapainon vähenemiseen. Proteiinien syöminen on myös todella tärkeää lihaksiston muodostumiselle.

Nuku tarpeeksi

Unella on todella suuri merkitys, kun on kyse hyvinvoinnista ja juurikin rasvanpoltosta. Jos ihminen ei saa tarpeeksi unta, niin silloin univaje aiheuttaa väsymystä, ärtyneisyyttä ja liikakiloja. Univajeella on nimittäin selkeä vaikutus myös liikakiloihin, sillä se vaikuttaa runsaasti muun muassa aineenvaihduntaan.

Juo vettä

Vedenjuonnilla on suuri vaikutus lukuisiin asioihin. Jos vettä juo liian vähän, niin päänsärky iskee, olo on huono, muistiongelmia on enemmän ja aineenvaihdunta hidastuu. Vettä täytyy juoda runsaasti, esimerkiksi 60 kiloa painavan henkilön pitäisi juoda päivässä vähintään 3 litraa vettä. Erään tutkimuksen mukaan ihmiset, jotka joivat 12 lasillista vettä joka päivä polttivat enemmän rasvaa kuin ne, jotka joivat vain 4 lasillista päivässä.

Lähde: Popsugar

Lue myös:

    Uusimmat