Halonen presidentti-dokumentista: Tunnistin itseni

Presidentti Tarja Halonen oli hyväntuulinen nähtyään itsestään ja viimeisestä presidenttivuodestaan kertovan Rouva presidentti -dokumenttielokuvan sen ennakkonäytöksessä.

Lasipalatsissa Helsingissä järjestetyn näytöksen jälkeen medialle jutellut Halonen sanoi katsomiskokemuksen olleen hengästyttävä. Samassa hän sanoi tunnistaneensa itsensä tunnin mittaisesta elokuvasta.

Yleisö nauroi dokumentin mukana. Varsinkin Halosen kommentti Nobelin rauhanpalkintoon ja naisiin liittyen sai väliaplodit.

Halonen sanoi dokumentissa, että naisia piti olla kolme kerralla, että palkinto heltisi, mutta miehet saavat sen yksinäänkin.

Lehdistötilaisuudessa Halonen myös sanoi arjen sujuvan mainiosti. Rontti-kissakin on kuulemma selvinnyt muutosta oikein mainiosti.

Aleksi Bardyn ohjaama dokumenttielokuva saa ensi-iltansa perjantaina. Bardy pääsi seuraamaan vuoden ajan viimeistä virkavuottaan presidenttinä viettävää Halosta hyvinkin erikoisiin paikkoihin.

Dokumenttielokuvassa esitellään mm. presidentille tärkeitä paikkoja, kuten Presidentinlinna, Naantalin kesäasunto ja Mäntyniemen virka-asunto.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat