Hailey Bieberin sisko heitti tarjoilijaa käytetyllä tamponilla ja joutui pidätetyksi

Hailey Bieberin isosisko Alaia Baldwin Aronow joutui tekemisiin virkavallan kanssa tunkeuduttuaan väitetysti klubin henkilökunnan vessaan ja heitettyään tarjoilijaa käytetyllä tamponilla. 

Artisti Justin Bieberin, 30, vaimon Hailey Bieberin, 27, sisko Alaia Baldwin Aronow, 31, joutui pidätetyksi viikko sitten 24. helmikuuta Georgiassa Elan-nimisellä klubilla sattuneen välikohtauksen vuoksi. Page Sixin saaman poliisiraportin mukaan Alaia on syytettynä pahoinpitelystä ja rikollisesta tunkeutumisesta. 

Valvontakameran kuvamateriaali paljastaa, miten Alaia näyttää tunkeutuvan väkisin lukittuun työntekijän vessaan. Tarjoilija Haleigh Cauleyn mukaan Alaia oli kertonut hänelle, että hänen täytyi vaihtaa tamponi ja pyysi tähän aikaa muutamaa minuuttia, jonka hän myös sai. 

Cauleyn tullessa muutaman minuutin kuluttua kyseiseen vessaan, Alaian väitetään ottaneen tamponinsa pois ja heittäneensä sen Cauleyn päälle. Tuolloin turvamiehet tulivat paikalle ja heittivät Alaian ulos klubilta. 

Poliisiraportin mukaan Alaia vastusteli ulos viemistään koko matkan ja turvakameran videolla näkyy, miten hän tarttuu ja vetää turvamiestä hiuksista ja lyö toista sukupuolielimiin. 

Alaian mukaan hänet on poistettu klubilta väkisin ja aluksi hän kiisti tunkeutuneensa vessaan. Sen sijaan hän väitti, että hänen piti käydä vessassa vaihtamassa tamponi ja oksentamassa. Aluksi hän myös kiisti heittäneensä käytettyä tamponia tarjoilijan päälle, mutta myöhemmin totesi tehneensä niin. 

Turvamiesten vastustaminen oli Alaian mielestä vain itsepuolustusta. 

Lähde: Page Six

Lue myös:

    Uusimmat