Mainos

Häätivät rotan asunnostaan kekseliäällä tavalla – tyttönelikon toimintaa hehkutetaan Twitterissä

Tyttöjen suunnitelma rotan savustamiseksi ulos toimi täydellisesti, ja Twitter ihastui. Video ei kuitenkaan sovi herkille.

"Kehitimme tämän naurettavan suunnitelman saadaksemme rotan ulos talostamme, ja se todella toimi", twiittasi Jody Mackin -niminen opiskelija videon kera ja ansaitsi välittömästi sankariaseman Twitterissä yhdessä ystäviensä kanssa.

Buzzfeed-sivuston mukaan Duquesnen yliopistoa käyvä Mackin asuu samassa talossa kolmen muun tytön kanssa, Loganin, Brianan ja Megin. Kaksi vuotta talossa asunut Mackin kertoo, että nelikon asumisessa on yksi kiusallinen ongelma: rotat.

– Meillä oli tähän aikaan viime vuodesta yksi rotta ja se oli valtava, hän kertoo.

Tuolloin rotta saatiin kiinni, ja reikä, josta se pääsi sisälle, paikattiin, mutta rottia tuli siitä huolimatta lisää. Viime viikolla tytöt törmäsivät jälleen yhteen.

Koska he eivät saaneet ammattilaista apuun ajoissa, kämppikset päättivät hoidella ongelman itse. He ajoivat rotan ansaan suihkuun ja kehittelivät juonen. He asettivat esteitä matkalle niin, että rotan oli pakko juosta tiettyä polkua ulos kylpyhuoneesta, ja alas portaita. Logan jopa avitti sen matkaa luudan avulla. Kun rotta putoili alas portaita, Loganin poikaystävä, Bo, viimeisteli sen matkan ulos talosta lyömällä sen luudalla ovesta ulos.

Mackinin mielestä video oli niin hauska, että hän jakoi sen myös Twiutterissä, jossa tyttöjä kehutaan sankareiksi. Videolla on jo yli 200 000 tykkäystä, ja yli 120 000 uudelleentwiittiä. Monen mielestä video on upea taidonnäyte rotan häätämisestä, ja erityisesti Bon luudankäsittelyä kehutaan. Kovin herkkien ja rottarakkaiden ei videota kannata kuitenkaan katsoa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kuten arvata saattaa videota kommentoineiden joukossa on myös niitä, joita rotan kovakourainen kohtelu säälitti. Mackin ja lukuisat muuten kuitenkin huomauttavat, että ainakaan tytöt eivät tappaneet rottaa.

Reikä, josta rotta pääsi asuntoon, on nyt Mackinin mukaan tukittu.

Lähteet: Buzzfeed, Twitter

***

0:56

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.