Guns N' Roses joutui perumaan keikan Glasgow'ssa – taustalla terveydelliset syyt

Guns N' Roses joutui perumaan keikkansa. 

Legendaarinen Guns N' Roses -yhtye joutui perumaan Glasgow'ssa Skotlannissa suunnitellun konserttinsa. Yhtye tiedotti virallisesti, että Glasgow Greenin keikka on peruutettu "sairastumisen vuoksi ja lääkärin ohjeistuksesta", uutisoi People

– Työstämme esityksen uudelleenjärjestelyvaihtoehtoja, joten pidä lipustasi kiinni ja odota lisäpäivitystä. Arvostamme ymmärrystäsi ja kärsivällisyyttäsi, lausunnossa sanottiin.

Yhtye ei ole kertonut tarkkaa syytä peruutukselleen, mutta Twitterissä on julkaistu videon, mikä saattaa selittää osan peruutuksista. Videolla nokkamies Axl Rose, 60,  kertoo lontoolaisyleisölleen, että hän oli käynyt äskettäin lääkärissä ja joutuu vaihtamaan osan "settilistastaan". 

– Vaihdan kappaleita hieman, laulullisesti. Toivottavasti ei haittaa. Haluaisimme jatkaa, videolla kuullaan Rosen sanomana. 

Guns N' Rosesin olisi tarkoitus esiintyä perjantaina 8. heinäkuuta Münchenissä Saksassa. Yhtye on Euroopan-kiertueella, ja sen olisi määrä päättyä lauantaina 15. heinäkuuta Hannoverissa Saksassa. Kiertue jatkuisi suunnitelmien mukaan Etelä-Amerikassa.

Lähde: People 

Lue myös:

    Uusimmat