Gossip Moms Suomi -uutuusrealityn tähdet julki: Mukana Maisa Torppa ja Henna Kalinainen

Discovery+-palvelussa nähtävä uusi kotimainen reality Gossip Moms Suomi seuraa lähietäisyydeltä neljän tunnetun suomalaisen äidin perhearkea.

Suoratoistopalvelu discovery+ julkisti tiistaina uuden kotimaisen Gossip Moms Suomi -realityn päätähdet. 

Sarjassa seurataan neljän julkisuudesta tutun naisen äidiksi tuloa ja vanhemmuutta sekä tasapainoilua yksityisen ja julkisen elämän välimaastossa. Sen päätähtiä ovat useista tv-ohjelmista ja lehtiotsikoista tutut Australiassa asuva tatuointitaiteilija Sini Ariell, kohujulkkis Maisa Torppa, takavuosien tosi-tv-tähti Henna Kalinainen ja Temptation Island Suomi -ohjelmasta tuttu Vilma Karjalainen.

Nelikko on kuvannut sarjaa varten todellista elämäänsä ja arkeaan niin iloineen, kriiseineen kuin onnenhetkineenkin. Lisähaasteen vanhemmuuteen tuo ulkopuolinen kritiikki, jolta julkisuudesta tunnetut naiset eivät välty. 

Sarjan jaksoissa puhutaan avoimesti muun muassa parisuhteista perhe-elämän myllerryksessä, lapsettomuudesta, nettikiusaamisesta ja raskausajan tabuaiheista. 

Sini Ariell

Tatuointitaiteilija ja pin up -malli Sini Ariell elää perhearkea Australian maaseudulla yhdessä puolisonsa Stuartin ja heidän 3-vuotiaan Penny-tyttärensä kanssa. Oma perhe on aiemmin lapsettomuusdiagnoosin saaneelle Sinille kaikki kaikessa. Nyt Sinin ja Stuartin haaveissa siintää toinen lapsi. Sarjan jaksoissa nähdään, millaista on yrittää raskaaksi tuloa kiireisen perhearjen, tatuointityön ja farmin pyörittämisen keskellä.

Maisa Torppa

Mediapersoona Maisa Torppa odottaa toista lastaan yhdessä puolisonsa kanssa. Vielä alkuvaiheessa oleva raskaus on Maisalle unelmien täyttymys. Samaan aikaan onnellista odotusta kuitenkin varjostaa kohu toisensa jälkeen, kun Maisan asioita riepotellaan julkisuudessa tämän tästä. Millaisia muutoksia raskausaika tuo perheen arkeen, ja miten Maisa ja lähipiiri selviävät ulkopuolelta tulevien haasteiden ristitulessa?

Henna Kalinainen

Useista realitysarjoista tuttu Henna Kalinainen odottaa jännittyneenä esikoistaan yhdessä kihlattunsa Jarkon kanssa. Entinen bile-elämä on vaihtunut onnelliseen kotiarkeen, jonka kruunaa lopulta tyttären Joannan syntymä. Vastasyntyneen äidille kaikki on uutta, ja samaan aikaan Hennan elämää tarkastellaan julkisuudessa suurennuslasin alla. Uuden elämänvaiheen ensiaskeleet sujuvat ajoittaisen huolen mutta myös rakkauden ja lämpimän huumorin siivittämänä.

Vilma Karjalainen

Muun muassa Temptation Island Suomi -realitysarjasta tunnettu Vilma nauttii vauva-arjesta esikoistaan Nella-tytärtä hoitaen. Perheeseen kuuluu myös Nellan isä, kihlattu Juuso Lehmusvyöry. Vilkkaan lapsiperhe-elämän ohella Vilman pitää kiireisenä oman yritystoiminnan laajentaminen. Vilmalla ja Juusolla on myös tekeillään muutto uuteen, tilavampaan kotiin sekä oman hääjuhlan suunnittelu.

Gossip Moms Suomi discovery+-palvelussa torstaisin 16. syyskuuta alkaen 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja