Mainos

Glamourmalli Jordan ja Alex Reid: Se on ohi!

Uhkea glamourmalli Katie Price myönsi hiljattain avioliittonsa olevan kriisissä. Edes lemmenloma ei paikannut brittimallin ja häkkitappelija Alex Reidin välejä, vaan Price heitti murtuneen Reidin ulos kodistaan.

Povipommi Jordan eli glamourmalli Katie Price on eroamassa miehestään Alex Reidistä. Vaikka virallista ilmoitusta erosta ei vielä ole tullut, Pricen tiedottaja vahvisti, että Reidiä on pyydetty muuttamaan pois parin yhteisestä kodista.

– Katie on pyytänyt Alexia lähtemään, jotta heillä kummallakin olisi vähän tilaa, ja hän toivoo, että Alex kunnioittaa sitä, tiedottaja kertoi.

News of the Worldin mukaan Price katuu avioliittoaan.

– Kun katson taaksepäin, kadun avioliittoa koko sydämestöni. Vakuutin itseni siitä, että olen rakastunut, mutta tarkemmin ajateltuna en varmaan ollutkaan, Price kertoi ystävilleen.

Price on ärsyyntynyt siitä, että Reidistä kuoriutui avioliiton aikana samanlainen julkisuutta tavoitteleva tyrkky kuin tähden edellisestä aviomiehestä, Peter Andrésta.

– Ajattelin, että Alex olisi rento urheilija, jolla ei olisi mitään kiinnostusta show-alaan, kuuluisuuteen tai tv-uraan niin kuin Petellä, Pricen kerrotaan sanoneen ystävälleen.

– Hän oli tuon kaiken vastakohta, aivan tavallinen kaveri. Rakastin sitä, ettei hän kuulunut maailmaani. Mutta heti kun hän pääsi maailmaani, hän halusi olla siellä itsekin.

Jordania ei helpota tieto siitä, ettäAndré on vihdoin päässyt eteenpäin elämässään. Brittilaulajan tyttöystävä Elen Rivas ärsyttää Pricea suuresti.

– Ajoitus on ollut kauhea Jordanille, lähde kertoo new!MAgazinelle.

– Koska hänen oma avioliittonsa Alexin kanssa murenee, hän oli musertunut nähdessään kuvia Petestä ja Elenistä yhdessä. Hän sanoo, että sattuu paljon nähdä Peten menevän eteenpäin elämässään.

Suhde kuollut jo pitkään

Pricen ja Reidin avioliitto ei kokenut äkkikuolemaa, vaan suhde on kituuttanut jo kauan.

– Totuus on, että avioliitto on ollut kuollut jo kuukausia, lähde kertoo Thesun.co.uk:lle.

– Alex ei ole ollut intiimisti hänen kanssaa pitkiin aikoihin, ja se on varma merkki Katielle, että aika on lopussa.

Lähteiden mukaan suhde perustui paljolti julkisuuteen.

– He eivät koskaan tulleet toimeen toistensa kanssa, kun spottivalo hävisi ja heidät jätettiin tylsään todellisuuteen.

Jordan ei kuitenkaan ole erosta yhtä suruissaan kuin tuleva ex-miehensä.

– Alex on asiasta masentuneempi kuin hän. Hän oli Alexin elättäjä ja Alex tietää sen.

Reidin kerrotaankin olevan murtunut erosta. Mies pyysi Pricelta miljoonan punnan korvauksia, mutta Price on suostunut antamaan tulevalle exälleen vain neljäsosan tuosta summasta. Reid ei ole tyytyväinen tähän, ja mies onkin valittanut kavereilleen, ettei hän sillä summalla saa edes asuinpaikkaa itselleen.

MTV3/Helmi

Lähteet: dailymail.co.uk, thesun.co.uk

Kuva: Getty Images

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.