Gandalfiksi pukeutunut mies törmäsi sattumalta hahmoa näytelleeseen Ian McKelleniin pubissa – näin kohtaaminen sujui

Brittiläinen Ben Coyles sai ikimuistoisen syntymäpäivälahjan, kun hän törmäsi sattumalta suuresti fanittamaansa näyttelijä Ian McKelleniin kesken pubikierroksen Bristolissa.

Gandalfiksi pukeutunut brittiläinen Ben Coyles törmäsi pubikierroksella Bristolissa näyttelijä Ian McKelleniin. Hauskan kohtaamisesta teki se, että Coyles oli pukeutunut Taru sormusten herrasta ja Hobitti-trilogiasta tutuksi tulleeksi Gandalfiksi, jota Ian McKellen on ansiokkaasti näytellyt. 

J. R. R. Tolkienin superfaniksi tunnustautuva Ben Coyles vietti viime viikolla 22-vuotissyntymäpäiväänsä ystäviensä kanssa Bristolissa, kun hän törmäsi näyttelijään kaupungin yöelämässä. 

Opiskelija Felix Spencer, 21, joka kuvasi hetken, kertoi ettei syntymäpäiväseurueella ollut minkäänlaista käsitystä siitä, että näyttelijä olisi heidän kanssaan samassa pubissa.

– Meillä ei ollut aavistustakaan, että hän olisi siellä. Olimme kierroksemme toiseksi viimeisessä pubissamme, kun joku tuli luokseni ja kysyi, haluaisimmeko Gandalfimme tapaavan ihan oikean Gandalfin, Spencer kertoo. 

Gandalfiksi pukeutunut syntymäpäiväsankari Ben Coyles kiirehti paikalle.

– Se oli todella outoa! Oli 22-vuotissyntymäpäiväni ja olimme pubikierroksella.

Kaksikko otti yhteiskuvat ja vaihtoivat muutaman sanasen. 

– Hän kysyi minulta, montako vuotta täytän, toivotti hyvää syntymäpäivää ja puristi kättäni, Coyles kertoo ikimuistoisesta kohtaamisesta näyttelijän kanssa. 

Opiskelijat kertoivat paikallismedian haastattelussa, että he tiesivät, että McKellen on kaupungissa teatteriesityksensä tiimoilta, mutta eivät olisi ikimaailmassa uskoneet törmäävänsä häneen Bristolin yössä. 

Lähde: BristolLive

Lue myös:

    Uusimmat