Fitbit julkisti Charge 3 -aktiivisuusrannekkeen – alkaen 149,95 euroa, vedenkestävä 50 metriin asti, tarkempi seuranta

Fitbit on julkistanut ensi viikolla käynnistyvien IFA-messujen alla uuden Charge 3 -aktiivisuusrannekkeensa, joka jatkaa yhtiön tuttua aktiivisuusrannekkeiden sarjaa.

Charge 3:n ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa vedenkestävyys 50 metrin syvyyteen asti, kosketusnäyttö, yli viisitoista eri liikuntalajin harjoitustilaa, jopa seitsemän päivän akunkesto sekä Fitbitin edistyksellisin sensori- ja algoritmiteknologia.

Charge 3 on saatavilla ennakkomyynnissä tänään Fitbit.com-verkkokaupassa ja huomenna valituilla verkkokaupan jälleenmyyjillä hintaan 149,95 euroa mustana grafiitin värisellä alumiinisella kellokotelolla tai siniharmaana ruusukullan värisellä alumiinisella kellokotelolla. Lisävarusteiden hinnat vaihtelevat 29,95 - 69,95 euron välillä. Tulossa pian Charge 3 Special Edition Fitbit Pay -maksuominaisuudella, hintaan 169,95 euroa. Charge 3 on tulossa Suomessa jälleenmyyjäliikkeisiin lokakuun alussa.

Charge 3 Special Edition NFC-ominaisuudella (Near Field Communication) tulee tarjolle joko valkoisella silikonisella urheilurannekkeella ja grafiitin värisellä alumiinisella kellokotelolla tai laventelin värisellä kudotulla rannekkeella ja ruusukultaisella alumiinisella kellokotelolla. Myyntipakkauksessa on mukana myös musta klassinen ranneke.

Charge-tuoteperheen laitteita on tähän päivään mennessä myyty 35 miljoonaa kappaletta ja se on Fitbitin tuoteperheistä suosituin.

“Charge 3:n avulla vahvistamme Charge-tuoteperheen menestystä ja tarjoamme markkinoiden innovatiivisimman rannekkeen, joka on erittäin ohut, miellyttävä käyttää, ensiluokkaisesti muotoiltu ja sisältää käyttäjiemme haluamat kehittyneimmät terveys- ja kuntoiluominaisuudet. Charge 3 antaa nykyisille käyttäjille houkuttelevan syyn päivittää laitteensa uudempaan malliin ja meille mahdollisuuden tavoittaa uusia virtaviivaista, kohtuuhintaista ranneketta haluavia käyttäjiä”, sanoo Fitbitin toimitusjohtaja ja toinen perustajajäsen James Park.

Charge 3:ssa on avaruusalumiinitasoinen kellokotelo ja Corning Gorilla Glass 3 -näyttö ohuemmalla, nykyaikaisella profiililla, entistä parempi kestävyys ja miellyttävämpi istuvuus. OLED-kosketusnäyttö on lähes 40 prosenttia suurempi ja kirkkaampi kuin edeltäjävässä mallissa. Näyttö toistaa mustan ja valkoisen lisäksi harmaasävyjä.

Fitbit on kehittänyt sykemittausta Charge 3:ssa aiempaa tarkemmaksi. SpO2-sensorin lisääminen ensi kertaa Fitbitin aktiivisuusrannekkeeseen parantaa mahdollisuutta arvioida suhteellista veren happipitoisuutta ja auttaa uusien terveyteen vaikuttavien tekijöiden, kuten uniapnean, havaitsemisessa. Lisäksi Charge 3 tukee nyt myös uinnin seuraamista. Lisäksi yleisesti harjoituksiin on nyt mahdollista asettaa kalori-, aika- tai matkatavoitteita ja seurata niiden täyttymistä. Juoksu-, uinti- ja elliptisten harjoitusten osalta Charge 3 osaa myös automaattisesti tunnistaa harjoitukset ja tallentaa niistä tiedot.

Sisäänrakennettua GPS-paikannusta Charge 3:ssa ei kuitenkaan ole.

Fitbitin mukaan Charge 3 on myös ensimmäinen puettava laite, jossa on induktiivinen eli liikkumaton painike värinävasteellla. Painike sisältää patentin vahvistusta odottavan uuden teknologian, joka mahdollistaa laitteen muotoilun, lisätilaa useammille sensoreille sekä isomman akun jopa 7 päivän kestolla.

Aktiivisuusrannekkeena toimimisen lisäksi Charge 3 näyttää ilmoituksia älypuhelimesta. Kalenteria, teksti-ilmoituksia ja älypuhelinsovellusten ilmoituksia, kuten Facebook ja Uber, voi räätälöidä ja lukea. Android-käyttäjille ovat tulossa pian valmiit tai räätälöidyt pikavastaukset, jotka mahdollistavat puheluiden hyväksymisen ja hylkäämisen sekä tekstimuotoisen välittömän vastaamisen. Lisäksi Charge 3:sta löytyy myös hälytys-, ajastin- sää- ja kalenterisovellukset.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja