Finnair aloittaa jälleen lennot Kiinaan: Yhtiö aikoo lisätä lentoja myös muualle Aasiaan heinäkuun aikana

Korona vaikuttaa edelleen lentoliikenteeseen – Finnair kertoo kesäkuun matkustajaluvuista 6:58
Katso myös video: MTV Uutiset Live haastatteli Finnairin edustajaa kesäkuun matkustajaluvuista.

Finnair aloittaa tällä viikolla jälleen lennot Kiinan Shanghaihin. Finnair lentää torstaista lähtien Shanghaihin kerran viikossa Airbus A350-koneella.

Finnair kertoo saaneensa Kiinan viranomaisilta luvan lentojen aloittamiseen.

Finnairin kaupallisen johtajan Ole Orvérin mukaan Shanghain lentojen aloittaminen on yhtiölle tärkeä avaus, sillä Aasialla on edelleen keskeinen rooli Finnairin strategiassa.

Finnair lentää heinäkuussa yli 30 kohteeseen 80–90 lentoa päivässä, ja yhtiön on määrä lisätä uusia reittejä liikenneohjelmaansa elo-syyskuussa.

– Liikenneohjelmaa päivitetään viikoittain kysynnän mukaan, ja Finnairilla on valmius lisätä lentoja nopeastikin, kun matkustusrajoituksia poistetaan ja matkailukysyntä elpyy, Finnair kertoo tiedotteessaan.

Finnairin mukaan myös rahtikysyntä tukee Aasian kaukolentojen käynnistämistä.Finnair lentää heinäkuussa Aasiassa Shanghain lisäksi myös Hongkongiin, Souliin ja Tokioon.

Elokuussa yhtiön on määrä aloittaa lennot myös Singaporeen sekä lukuisiin kohteisiin Euroopassa. Pohjois-Amerikkaan Finnair ei tällä hetkellä lennä eikä lentoja ole myöskään tarkoitus aloittaa heinä-elokuussa.

Lue myös:

    Uusimmat