Fernando Alonson F1-paluuta pidetään jo lähes varmana – maailmanmestarilta täystyrmäys

F1-asiantuntijat ruotivat kuljettajavaihdokset – Mika Salo epäileväisenä Carlos Sainzista:"Hänestä ei ole haastajaksi" 7:19
Videolla C Moren asiantuntijat ruotivat F1-siirtoja.

Kaksinkertaisen maailmanmestarin Fernando Alonson F1-paluuta pidetään lähestulkoon varmana julkisuuteen tulleiden tietojen pohjalta. Ranskalaislehti Auto Hebdo ehti jo kertoa, että Alonso olisi tehnyt esisopimuksen Renaultin kanssa. F1-mestari Jenson Button ei usko lainkaan, että Alonso päätyisi Renaultille.

Ranskalaistalli on tällä hetkellä isojen F1-huhujen kohteena, sillä sen nykykuljettaja Daniel Ricciardo hyppää McLarenille, kauden 2020 jälkeen.

Renaultille on viety niin Alonsoa kuin Ferrarilta lähtevää Sebastian Vetteliä.

Vuoden 2009 F1-maailmanmestari Jenson Button ei usko alkuunkaan, että Alonso päätyisi Renaultille.

– Ei, on lyhyt vastaukseni, Button sanoi Sky Sportsilla.

– Jos Renault taistelisi palkintopallipaikoista ja voitosta kaudella 2021 tai 2022, Alonso saattaisi hypätä mukaan. Mutta jos rehellisiä ollaan, niin uskon, että tuohon menee vielä ainakin neljä vuotta. Eikä hänellä ole aikaa siihen.

– Ymmärtäisin, jos hän palaisi johonkin kärkitalliin, mutta Renault ei ole paras vaihtoehto. Hän on yhä nopea, mutta hän ei lähde enää mihinkään uudelleenrakennusprojektiin, Button perustelee.

38-vuotias Alonso jätti F1-sarjan kauden 2018 päätteeksi. Tämän jälkeen hän on ajanut muun muassa kestävyyskisoja.

Lue myös:

    Uusimmat