Huhumylly Fernando Alonson F1-paluusta otti uuden kierroksen ranskalaislehden uutisesta

F1-asiantuntijat ruotivat kuljettajavaihdokset – Mika Salo epäileväisenä Carlos Sainzista:"Hänestä ei ole haastajaksi" 7:19
Videolla C Moren asiantuntijat ruotivat F1-siirtoja.

Fernando Alonson huhuttu paluu Renault’n F1-talliin on saanut lisää vettä myllyyn ranskalaislehti Auto Hebdon uutisesta.

Auto Hebdo toteaa, että useat lähteet ovat vahvistaneet vakavat neuvottelut Alonson ja hänen entisen tallinsa Renault’n välillä. Lehti jatkaa:

– Esisopimus on voitu jo allekirjoittaa.

Auto Hebdolla ei ole tämän heiton ympärille enempää mustaa valkoisella. Osassa mediaa on silti uutisoitu, että esisopimus on Auto Hebdon mukaan jo tehty.

Alonso ajoi Renault’lla aiemmin kausina 2003–06 ja 2008–09. Espanjalainen voitti tallin riveissä kaksi maailmanmestaruutta. F1-sarjan Alonso jätti vuonna 2018 ajettuaan tuolloin McLarenilla.

Paitsi että mediatiedot ovat vieneet Alonsoa vahvasti takaisin Renault’lle, espanjalainen on itse intoutunut jakamaan viime aikoina sosiaalisessa mediassa sisältöä Renault-vuosiltaan.

Renault’lta vapautui ensi kaudeksi paikka, kun hiljattain julkistettiin Daniel Ricciardon siirtyminen tämän vuoden jälkeen McLarenille.

Lue myös:

    Uusimmat