Face-ohjelman valmentaja Karolina Kurkova sairaudestaan: Luulin tulevani hulluksi

AVAn Face-ohjelmassa nähtävä Karolina Kurkova on yksi maailman kuuluisimmista malleista. Nainen on tienannut omaisuuden ulkonäöllään, mutta ura on ollut kivikkoinen. Sairaus sai tähden lihomaan peräti 14 kiloa.

AVAlla syksyllä näytettävän Face-ohjelman valmentaja Karolina Kurkova on yksi maailman menestyneimmistä malleista. Nainen on tullut kuuluisaksi muun muassa Victoria's Secretin enkelinä. Kurkova on tienannut ulkonäöllään sievoisia summia. Pelkästään vuonna 2007 malli ansaitsi viisi miljoonaa dollaria ja sittemmin hänet on listattu viiden parhaiten tienaavan mallin joukkoon.

Kurkovan uralla on ollut sekä nousuja että laskuja. Joitakin vuosia sitten malli kertoi sairastavansa kilpirauhasen vajaatoimintaa. Tähti lihoi peräti 14 kiloa ja painonnousua kauhisteltiin mediassa. Pilkanteon aika otti koville.

– Luulin tulevani hulluksi. Sain paniikkikohtauksia enkä tiennyt mitä tapahtui, koska olen aina ollut terve ihminen. Olen liikkunut koko ikäni. Olen aina syönyt terveellisesti ja pitänyt huolta itsestäni, Kurkova kertoi Daily Mailille vaikeasta aikakaudesta.

Kilpirauhasen vajaatoimintaa sairastavien voi olla muita hankalampaa tulla raskaaksi, mutta Kurkova sai esikoisensa Toby Jack Druryn vuonna 2009. Lapsen malli sai elokuvatuottajana työskentelevän Archien kanssa.

Kurkova jätti mallintyöt hetkeksi aikaa vähemmälle, kun Toby oli pieni. Nainen muistutti, että töihin ehtii myöhemminkin.

– Nautin äitinä olemisesta ja Toby on nyt elämäni ykkösasia. Tämä on hyvin tärkeää aikaa luoda lapseen side ja olen onnellinen että minulla on mahdollisuus tehdä niin, Kurkova kertoi tuolloin Female Firstille.

Mallimaailma ei kuitenkaan pysynyt pitkään ilman valovoimaista kaunotarta, sillä Kurkova nähdään malliohjelma Facen valmentajana. AVAlla syksyllä näytettävän realityohjelman idea on yksinkertainen. Naomi Campbell, Coco Rocha ja Kurkova valmentavat kukin neljää tyttöä, jotka he ovat itse valinneet tiimeihinsä. Joka jaksossa tiimien taidot laitetaan koetukselle huippumallien ideoimissa tehtävissä. Loppujen lopuksi kyseessä on yksilökilpailu – kauden päätteeksi vain yksi mallikokelas voittaa kisan ja sopimuksen kosmetiikkayrityksen kasvona.

Lisää asiaa painonpudotuksesta Suurin pudottaja -ohjelmassa

Lue myös:

AVA, Maarit Rasi

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja