Jättikö kohutälli jäljen Tappara-tähti Heljankoon? Muutokset "psykologisessa asetelmassa" mahdollisia

Liigaviikko: Maalivahdit loistavat liigafinaaleissa – jättivätkö Pelicansin toimet jälkiä Christian Heljankoon? 2:44
Liigaviikko: Maalivahdit loistavat liigafinaaleissa – jättivätkö Pelicansin toimet jälkiä Christian Heljankoon?

SM-liigan finaalisarja jatkuu perjantai-iltana. Pelicans isännöi neljättä ottelua Lahdessa. Ottelusarja on monilta osin kulminoitunut tolppien väliin, kun Christian Heljanko ja Niklas Kokko ottavat toisistaan mittaa täysin huikealla tavalla. Petteri Sihvosen mukaan veskariasetelmassa voidaan nähdä muutos, sillä Heljanko taklattiin rumasti jäähän keskiviikon taistossa.

Saku Salmiselle langetettiin Heljangon yliajosta peräti neljän ottelun pelikielto. Ylilyönnin lisäksi Pelicans muutti tekemistään ja ajoi keskiviikkona selkeästi ahnaammin maalinedustalle muissakin tilanteissa.

Liigaviikon studiossa Teemu Niikko ja MTV:n asiantuntija Petteri Sihvonen pohtivat, voiko viime ottelun tapahtumista jäädä Heljankoon jonkinlainen henkinen arpi. 

– Se voi myös sytyttää häntä, kun hän tajuaa, että hänet on haastettu. Tämä episodi saattoi myös muuttaa psykologisia asetelmia, Sihvonen pohtii.

Finaalisarjan maalivahtipeliin ja keskiviikon ottelun kohutapahtumiin pureudutaan pääkuvan videolla!

SM-liigan viides finaaliottelu pelataan perjantaina klo 18.30 alkaen. Tappara johtaa voitoin 2–1. Ottelua voi seurata MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.

Tampereella dramaattinen tilanne: Pelicansin Saku Salminen törmää rajusti Tapparan Christian Heljankoon 2:56
Christian Heljanko ajettiin rumasti keskiviikkona – Saku Salmiselle loppukausi pelikieltoa

 

Lue myös:

    Uusimmat