Mitä oikein puit päällesi, huippumalli Karolina Kurkova?

Huippumalli Karolina Kurkova näyttäytyi balettigaalassa kirkkaanpunainen viitta lepattaen, yllään erikoinen kartiomainen asu. Mitä olet mieltä vaalean tsekkinaisen pukuvalinnasta?

Huippumalli ja Victoria's Secretin enkelinä 1990-luvulta työskennellyt tsekkikaunotar Karolína Kurková, 28, saapui ihailemaan lapsuudessa harrastamaansa balettia New Yorkin kerman tavoin kaupungin baletin syysjuhlaan. Miehensä Archie Druryn kanssa paikalla kirkkaassa punaisessa saapunut Kurkova oli valinnut ylleen hämmentävän viittamaisen asun, jonka ulottuvuuksia esitteli punaisten mattojen kuvaajille.

Vaalea kaunotar lienee yksi ainoista naisista maan päällä, joka voi kantaa kartiomaista ja jättihelmaista asua yhtä elegantisti ja upeasti. Supersankarimainen viitta lepattaen näyttävä huippumalli vei huomion muilta gaalaan saapuneilta julkisuuden henkilöiltä.

Syyskuussa 2012 päättyneiden muotiviikkojen henkeen tapahtuma oli yhtä luksusmuodin juhlaa, sillä balettitanssijoiden ja esiintyjien asut oli luonut itse herra Valentino. Koko ilta oli Valentinon prameiden asujen ja tunnuksenomaisen punaisen, rosso Valentinon, juhlaa, kun osassa esityksiä tanssijat hypähtelivät jopa rubiininpunaisissa tai pinkeissä balettitossuissa.

Samassa gaalassa nähtiin myös muita Valentinon ja baletin ihailijoita, kuten josta käy kiittäminen koko suunnittelijayhteistyön syntymisestä, ja kuvankaunis Kissanainen, Anne Hathaway.

Lue myös:


AVA

Kuvat: Getty Images, Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja