F1-tulokas ei valinnut kuski-idolinsa kilpailunumeroa: “En halua olla matkija”

F1-sarjan McLaren-tallissa ensi kaudella debyyttinsä tekevä Lando Norris kertoo, ettei hän valinnut itselleen MotoGP-kuljettaja Valentino Rossin käyttämää kilpailunumeroa siksi, että se olisi saattanut antaa hänelle jäljittelijän leiman.

Ratamoottoripyöräilyn MotoGP-sarjan moninkertainen maailmanmestari Valentino Rossi käyttää kilpailunumeroa 46. Norris harkitsi ensin valitsevansa idolinsa numeron, mutta brittikuski päätyi lopulta kilpailunumeroon 4, joka sopii hyvin hänen käyttämäänsä #L4ando hashtagiin.

– Numero neljän taustalla on tarina, mutta tarina on se, ettei tarinaa ole. Hashtag on hieno, mutta ei ole olemassa numeroa, jota olisin käyttänyt jatkuvasti kaikissa sarjoissa, Norris taustoitti valintaansa Motorsport.comin mukaan.

– Käytössäni on ollut 31, 11 ja kartingissa 33 ja 46, mutta mikään niistä ei merkinnyt minulle paljoakaan. Valitsin siis numeron, joka näyttää parhaimmalta. Se on paras syy.

– Olisin ottanut numeron 46, mutta en halunnut olla vain matkija, joten valitsin itselleni jotain uutta, mikä sopii täydellisesti käyttämääni logoon, Norris lisäsi.

Kilpailunumero 46 on nähty formularadoilla vain pikaisesti, kun Caterham-tallin brittikuljettaja Will Stevens käytti sitä kaudella 2014 Abu Dhabin osakilpailussa.

Lue myös:

    Uusimmat