F1-toimittajan paljastus: Hamilton ja Verstappen kävivät paljonpuhuvan keskustelun ennen kuin kameran valot syttyivät – "Heidän suhteensa on fantastinen"

Lewis Hamilton vastaan Max Verstappen. Mercedes vastaan Red Bull. F1-sarjan molemmista mestaruuksista käydään tällä hetkellä kiehtovinta taistelua vuosikausiin, mutta tämä ei näy vaikuttaneen ainakaan taistelussa mukana olevien kuljettajien väleihin.

Viime vuosien saatossa on käynyt hyvin selväksi, etteivät Mercedes-pomo Toto Wolff ja hänen Red Bull -kollegansa Christian Horner ole välttämättä mitään ylimpiä ystävyksiä. Tällä kaudella sapelien kalistelua on nähty vielä aiempaakin enemmän.

F1-mediassa on alkukauden aikana yritetty luoda hieman vastaavankaltaista vastakkainasettelua myös Hamiltonin ja Verstappenin välille, mutta käytännössä minkäänlaisesta välien tulehtumisesta ei toistaiseksi ole viitteitä.

Lehdistötilaisuuksia vetävän Tom Clarksonin arvion mukaan Hamiltonin ja Verstappenin välillä vallitsee yhä "täydellinen harmonia". Hän taustoitti näkemystään F1 Nation -podcastissa kertomallaan tarinalla Ranskan GP:n jälkeisestä lehdistötilaisuudesta, tarkemmin sanottuna niistä muutamista minuuteista, kun kuljettajat olivat jo lehdistöhuoneessa paikalla, mutta kamerat eivät vielä käyneet.

– Heidän välinen suhteensa on yhä fantastinen. Kun he tulivat lehdistöhuoneeseen, he olivat todella rentoja. Ennen tilaisuuden alkua Max istui siinä ja jutteli Lewisin kanssa, Clarkson sanoi podcastissa Planet F1 -sivuston mukaan.

– Lewis puhui Maxin suoranopeusedusta. Max vaihtoi puheenaihetta ja kysyi Lewisin hiuksista: "Pikkuleteiksikö niitä kutsutaan? Miten usein tuollaiset pitää tehdä?" Hamilton vastasi: "Noin kerran viikossa. Eräs kaverini käy tekemässä nämä."

– Siinä juteltiin kaikkea tällaista, ja Lewis oli juuri hävinnyt kisan Maxille. Mutta kaikki oli todella rentoa ja harmonista. He olivat yhdessä lehdistötilaisuudessa jo torstaina, ja tilanne oli silloin täysin samanlainen.

Lue myös:

    Uusimmat