F1-sarja mehusteli Kimi Räikkösen riemastuttaneella tempulla

4:16
Katso videolta Kimi Räikkösen Yhdysvaltojen GP:n voitto.

Formula ykkösten kausi jatkuu tulevana viikonloppuna Yhdysvalloissa. F1-sarja päätti mehustella kisaviikonlopun alla Kimi Räikkösen vuoden 2018 Yhdysvaltojen GP:n voittoa.

Jäämies teki Yhdysvaltojen voitollaan useita uusia F1-sarjan ennätyksiä. Uran ensimmäinen voitto tuli Malesiassa maaliskuussa 2003. Kukaan toinen ajaja ei ole voittanut F1-kisoja niin pitkällä aikavälillä (5691 päivää). 

Räikkönen oli voittanut edellisen kilpailunsa Lotuksen ratissa vuonna 2013. Hän ehti ajaa 113 kisaa ilman voittoa. Se on F1-sarjan pisin putki voittojen välillä. Räikkönen teki kansallisenkin ennätyksen, kun hän otti uransa 21. voiton ja nousi suomalaistilaston kärkeen ohi Mika Häkkisen (20 voittoa).

Kausi 2018 jäi Räikkösen viimeiseksi Ferrarilla. Viimeiset kolme kautta Räikkönen on ajanut Alfa Romeolla. Suomalaiskuski on ilmoittanut, että tämä jää hänen viimeiseksi kaudekseen F1-sarjassa.

Katso alta F1-sarjan julkaisema videopätkä. Fiilistele pääkuvan videolta Kimi Räikkösen vuoden 2018 voittoa Yhdysvalloissa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja