F1-asiantuntija: Sebastian Vettel sai Ferrarilta ”moraalittoman” tarjouksen – nämä syyt puoltavat saksalaiskuljettajan yllättävää tallivaihdosta

Ferrarin tähtikuljettaja Sebastian Vettel saattaa hylätä Ferrarin sopimustarjouksen ja valita McLarenin. Tämä on Sky Germany -kanavan F1-kommentaattorin Sascha Roosin näkemys.

– Vettel on juuri saanut Ferrarilta ”moraalittoman” tarjouksen, joka sisältää hurjan palkanalennuksen ja mahdollisesti jopa ykköskuljettajan aseman menettämisen, Roos sanoi Sky:llä.

– He ovat mahdollisesti antaneet tarjouksen, jota hän (Vettel) ei aio allekirjoittaa. Silloin Vettelin paikka avautuisi Carlos Sainzille.

Roosin mukaan Vettel saattaisi puolestaan korvata espanjalaiskuljettajan McLarenilla.

– Sebastian ja Andreas Seidl (McLarenin tallipäällikkö) tuntevat toisensa erittäin hyvin yhteisiltä BMW-ajoilta.

Samalla kun alhainen palkkatarjous saattaa olla Vettelille yksi syy jättää Ferrari, kyse olisi enemmän viestistä, jonka sopimusehdotus Vettelille lähettää.

– Sebastian Vettel ei ole kiinnostunut rahasta. Hän on kiinnostunut voittavasta autosta tallissa, jonka keskellä hänellä on haluamansa asema, Roos sanoo.

– McLaren on myös siirtymässä Mercedeksen moottoriin, mikä ei ole huono asia. Se saattaa olla Vettelille houkuttelevampaa kuin jäädä huonoilla ehdoilla Charles Leclercintaakse Ferrarilla.

Lue myös:

    Uusimmat