Mainos

Extreme-urheilija nostatti someraivon myös Itävallassa - "tämä on idioottien johtama maa"

Felix Baumgartner on aiheuttanut pahennusta Euroopan pakolaiskriisiin liittyvillä kommenteillaan.

Itävaltalainen laskuvarjo- ja basehyppääjä tunnetaan etenkin vuonna 2012 toteutetusta tempauksesta, jossa hän hyppäsi lähes 39 kilometrin korkeudesta ja suoritti täten kaikkien aikojen pisimmän vapaapudotuksen.

Maanantaina mies julkaisi Facebook-seinällään päivityksen, jossa hän kritisoi itävaltalaisen lainsäädännön kummallisuuksia, uutisoi Vice.

Maa, jossa ei saa kalastaa ilman lupaa, mutta jonka rajojen yli ihmiset voivat marssia luvatta voi olla ainoastaan IDIOOTTIEN johtama, mies kirjoittaa.

Jos upotus ei näy, näet sen täällä.

Päivitys keräsi pitkän liudan vastauksia. Osa negatiivissävytteisistä kommenteista sai extremeurheilijan lisäämään vettä myllyyn.

Kutsutte minua hapen puutteesta kärsineeksi veropakolaiseksi ja oikeistolaiseksi natsiksi. Onko tuossa KAIKKI mihin pystytte, minä kysyn?

Baumgartner myöntää muuttaneensa Itävallasta Sveitsiin keveämmän verotuksen perässä. Hän ei kuitenkaan myönnä olevansa veropakolainen, vaan kertoo ainoastaan optimoivansa verojaan.

Pitkässä ja sekavassa julkaisussaan mies jatkaa laukomista. Hän uhittelee viestiinsä vastanneille ja kutsuu heidän kommenttejaan ”heikkojen kostoksi”.

Baumgartner myös julistaa, että politiikka ja korrektius ovat yhtä kaukana toisistaan, kuin kristinusko ja islam. Hän ottaa kantaa uudenvuoden tapahtumiin Kölnissä ja kertoo pyrkivänsä suojelemaan naisten oikeuksia kirjoituksellaan.

Julkaisun lopussa mies toivoo, että Yhdysvallat pelastaisi Euroopan pakolaiskriisiltä.

Missä viipyy Brysselin kutsu Yhdysvalloille, joka on Euroopan epävakauden taustalla. Heidän tulisi auttaa meitä tämän raamatullisiin mittasuhteisiin paisuneen pakolaisvirran kanssa.

Itävaltalainen hurjapää on aiemminkin onnistunut raivostuttamaan ihmisiä sosiaalisessa mediassa. Vuonna 2012 hän ilmoitti, että Itävallan tulisi siirtyä maltilliseen diktatuuriin.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.