Ex-Salkkarit-tähden synnytys lähestyy – yksi asia mietityttää: "Toivon kovasti, että..."

Näyttelijä ja bloggaaja Sara Parikan laskettu aika on tässä kuussa.

Ex-Salkkarit-tähti ja bloggaaja Sara Parikka valmistautuu kolmannen lapsen syntymään, jonka laskettu aika on tässä kuussa. Sara ja Mikko Parikalla on ennestään kaksi tytärtä Matilda ja Mimosa, jotka odottavat jo pikkusiskon syntymää.

Parikka kertoi blogipostauksessaan, että hän on pakannut jo sairaalakassin valmiiksi. Lähtö synnytyssairaalaan saattaa tulla hetkenä minä hyvänsä.

– On niin ihanaa ajatella, että pieni saapuu koska vain. Laitoin juuri siskolle viestiä aamulla, että voidaanko soitella tänään ja sumplia mitä tapahtuu jos vauva syntyy yöllä. Aloin viime yönä (tietty just silloin, kun pitäisi saada unta) miettimään, että onkohan mun siskon perheestä kellään puhelin äänellisellä, jos lähtö tulee. Heidän apu olisi kaikista helpoin ja luonnollisin.

Parikalla on myös läheisiä, jotka voisivat auttaa pienten tyttärien kanssa.

– Tietty läheisiä on paljon muitakin, mutta koskaan ei tiedä kuinka kiireinen lähtö tulee. Toivon kovasti, että saan Mikon mukaan.. Nooh, tätä ei voi ennustaa tai suunnitella etukäteen, joten ei ole muuta vaihtoehtoa kuin luottaa siihen että kaikki menee hyvin. Jännittävä tilanne jokatapauksessa!, Parikka kirjoittaa.


Lue myös:

    Uusimmat