Ex-missi Vanessa Kurri muistelee rankkaa vauva-arkea TTK-kulisseissa – teki erikoisen imetysratkaisun: "Olihan se silleen ihan friikkiä"

0:37
Vanessa Kurri edusti Linnan juhlissa vuonna 2017.

Ex-missi ja juontaja Vanessa Kurri saapui Tanssii Tähtien Kanssa yleisöön kannustamaan hyvää ystäväänsä Janina Fyita. Julkisuudesta pitkään pois ollut suurperheen äiti kertoo nyt tuoreet kuulumisensa.

Ex-jääkiekkoilija Jari Kurrin vaimona ja vuosen 199 Miss Suomena tunnettu Vanessa Kurri saapui tyttärensä kanssa Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman yleisöön kannustamaan hyvää ystäväänsä ja lapsensa kummitätiä Janina Fryita.

– Olemme hyviä ystäviä. Asumme lähekkäin Espoossa kummatkin. Olemme todella tiiviisti tekemisissä. Hänellä on mennyt todella hienosti. Kukaan ei tiedä, millaista se on ennen kuin lähtee kilpailuun mukaan. Janina on päässyt nyt jyvälle ja syttynyt tanssille, Kurri kertoo.

Hän tietää, mistä puhuu, sillä kaunotar kilpaili itse vuonna 2007 Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa. Tuolloin hän myös aloitti odottamaan perheen kolmatta lasta.


– Olin raskaana enkä tiennyt alkujaan, että odotin meidän kolmatta. Sain sen nopeasti selville ja moni muukin sai sen tanssin aikana, sillä mahan ääriviivat olivat muuttuneet erinäköiseksi puvun alla.

Kilpailun aikana Kurrin tanssimiseen piti tehdä rajoituksia nostojen ja hurjien liikkeiden osalta. Seuraavana vuonna häntä pyydettiin ohjelman juontajaksi. Perheen uusi tulokas oli vasta puolivuotias, kun ex-missi aloitti uudessa työssään. Sisko oli isona apuna, jotta suorat lähetykset ja vauvan hoito saatiin onnistumaan juontajan osalta.

– Imetin häntä tietenkin täysillä. Sisko toi hänet aina kymppiuutisten mainostauolla studion takaovien taakse lastauslaiturille. Repäisin iltapuvun ja mikin alas ja tissi suuhun ja pikaimetys.  Sitten lapsi takaisin siskolle ja juontohommiin.

– Olihan se silleen ihan friikkiä itseasiassa, mutta halusin ehdottomasti ottaa sen pestin vastaan, kun se mahdollisuus tuli. Siitäkin selvittiin, mutta tämä oli aika karu arki sen ympärillä. Toisaalta äidit selviytyvät ihan mistä vain.

Kotiäitiys mahdollisti puolison menevän työn

Ohjelman jälkeen Kurri jättäytyi kotiäidiksi, jotta hänen miehensä pystyisi tekemään täyspäiväisesti työtä, joka vaati paljon matkustelua. Perhe sai vielä neljännen lapsen, joka on nyt kahdeksanvuotias.

– Meille se on ollut helpotus, että minä olen ollut kotona mahdollistamassa sen, että hän pystyy matkustamaan ja tekemään työtä täyspäiväisesti. Minulla on ollut meidän perheemme hallussa ja hanskassa.

Vuodet kotiäitinä ovat olleet Kurrille onnellisia ja antoisia.

– Olen tykännyt. Lapset ja perhe on antanut minulle voimat näinä vuosina. Ilon ja onnen. Olen viihtynyt kotona. Siellähän ne tärkeimmät ovat.

Neljän lapsen äiti suunnittelee kuitenkin palavaansa työelämään lasten kasvettua. Hän ei vielä tiedä, millaisen työ pariin aikoo palata.

– En uskalla luvata, että palaisin julkisuuteen, mutta tarkoitus olisi palata työelämään vielä jossain vaiheessa. Sen pitäisi olla sitten niin merkityksellistä työtä, että annan sen vielä muhia rauhassa.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.30 alkaen.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja