Etkö jaksaisi treenata aamulla? Kokeile tätä nerokasta kikkaa, joka sai torkuttajan heräämään aikaisin urheillakseen

2:33
Etkö jaksaisi salille asti? Videolla vinkit tehokkaaseen kotitreeniohjelmaan!

Popsugar-sivuston aamutorkuksi tunnustautuva toimittaja jakoi kikan, jolla hän motivoi itsensä lähtemään aamulla urheilemaan.

Urheilu aamulla tuo virkeyttä koko päivään, mutta harvalla motivaatio riittää kukonlaulun aikaan nousemiseen vain, jotta pääsee jumppaamaan.

Näihin ihmisiin kuuluu myös Christina Stiehl. Hän kirjoittaa Popsugar-sivustolla olevansa illanvirkku, jonka tahmaiset aamut alkavat torkuttamisella. Muutama vuosi sitten Stiehl kuitenkin tajusi, että aikaisin herätessään ja aamulla treenatessaan hän on iloisempi ja tehokkaampi lopun päivää.

Mutta miten aamu-uninen nainen saa itsensä salille kuudelta aamulla?

Lempitelevisiosarja motivoi aamusalille

Stiehliä aamutreeniin motivoivat niin tieto paremmasta päivästä, ennalta varatut tunnit kuin lempitelevisio-ohjelmatkin.

Kyllä luit oikein, televisio-ohjelmat.

Stiehl kertoo jättävänsä tv-sarjasuosikkinsa katsottavaksi illan sijaan aamulla. Innokkaasti seuraavaa jaksoa odottava Stiehl lykkää ohjelman katsomista, jotta hän voi nähdä sen seuraavana aamuna – kuntosalilla esimerkiksi juoksumatolla tai porraslaitteella. Tämä motivoi liikuntasuoritukseen ja auttaa heräämään kukonlaulun aikaan.

– Urheilu ei vain suju nopeasti vaan myös odotan näkeväni jaksot, mikä saa minut haluamaan salille aikaisin aamulla, Stiehl kirjoittaa.

Nerokasta!

Lähde: Popsugar

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja