Etkö halua istua lasten vieressä lentokoneessa? Japanilaisyhtiöllä on jo ratkaisu – näin yksinkertainen se on

Lentokoneessa häiriköinyt matkustaja teipattiin ilmastointiteipillä istuimeen Yhdysvalloissa - Lentoyhtiö: “tilanne oli hyvin vakava” 1:19
Video: Lentokoneessa häiriköinyt matkustaja teipattiin ilmastointiteipillä istuimeen Yhdysvalloissa

Japanilaisen lentoyhtiön nettisivulta löytyy helpotus heille, jotka eivät halua matkustaa vauvojen vieressä.

Japanilainen lentoyhtiö on kuitenkin jo keksinyt ratkaisun heille, joita ajatus lapsen vieressä matkaamisesta ei innosta, kertoo australialaissivusto nine.com.au.

Sivu kertoo, missä lapsia istuu

Japan Airlinesin sivulta nimittäin löytyy tieto siitä, missä koneen paikat sijaitsevat – ja mitkä niistä on varattu alle 12-vuotiaille. Ominaisuus ei suinkaan ole uusi, sillä sitä on kiitelty netissä jo vuonna 2019.

Kun varausta tekee lentoyhtiön sivujen kautta, sivu näyttää "lapsi-ikonin" paikoilla, joilla tulee matkustamaan lapsia. Lapsen ikä ei kuitenkaan ikonista paljastu.

Rahat kiitteli Japan Airlinesiä lapsipaikkojen paljastamisesta jo 2019. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Ominaisuus ei aina kerro täyttä totuutta

Täysin varma ei Japan Airlinesinkaan idea ole: jos matkansa varaa esimerkiksi tarjoussivustolta lentoyhtiön sivun sijaan, lapsi-ikonia ei näille paikoille ilmesty, vaikka seurueessa olisi lapsia. Ikoni ei myöskään välttämättä näytä paikkavalintoja oikein, jos konetta joudutaan vaihtamaan kalustomuutoksen vuoksi.

Katso myös: Kone ei lähtenytkään, mutta näitä matkustajia ei nälkä vaivannut: lentokapteeni tilasi 40 pitsaa perutun lennon matkustajille!

Lentokapteeni tilasi 40 pitsaa perutun lennon matkustajille 0:50

Lähteet: Nine.com.au

Lue myös:

    Uusimmat