Mainos

Espoon lapsisurmien tutkintaan lisäaikaa

Espoolaisäiti surmasi kolme alaikäistä lastaan kerrostaloasunnossa Espoon Suvelassa elokuussa. Poliisi tutkii tapausta kolmena murhana.

Kihlakunnansyyttäjä Markku Ahonen on pyytänyt Espoon kolmen lapsen surmajutussa syytteen nostamisen määräajan pidentämistä. Alkuperäinen takaraja syytteen nostamiselle oli lokakuun loppupuoli.

- Odotamme edelleen lausuntoja ja joitakin kuulustelujakin on vielä tekemättä, rikoskomisario Jukka Kaski kertoo esitutkinnan venymisestä.

Kaski arvioi, että esitutkinta saattaa venyä parilla kuukaudella, jolloin syytteen noston takaraja siirtynee ensi vuoden puolelle.

Poliisi epäilee 40-vuotiaan espoolaisäidin surmanneen kolme alaikäistä lastaan Espoon Suvelassa elokuun alussa.

Nuorin lapsista, poika, olisi täyttänyt elokuun lopulla kaksi vuotta. Hän asui äitinsä kanssa. Kaksi muuta uhria, 8-vuotiaat kaksostytöt olivat tapaamisoikeuden perusteella äitinsä luona. Tytöt asuivat isänsä kanssa muualla Suomessa.

Taiwanilaissyntyinen äiti on tunnustanut surmanneensa lapsensa. Hän on ollut vangittuna kaksi ja puoli kuukautta todennäköisin syin epäiltynä kolmen lapsensa murhasta.

Poliisi vaikenee edelleen tapauksen yksityiskohdista, surmateon motiivista ja tekotavasta.

Epäillylle ja hänen miehelleen myönnettiin avioero viime vuonna. Äiti oli valittanut pariskunnan lasten huoltoa koskevasta käräjäoikeuden päätöksestä hovioikeuteen.

(MTV3/Johanna Sainio)

(9.8)

(8.8)

(7.8)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.