Espoolaisäiti todisti pikaruokapaikan edessä liikuttavaa näkyä – iäkäs henkilö sai turvallisen matkan jäisen pihan yli: "Tuli itsellenikin niin hyvä mieli"

Espoolaisäiti todisti pikaruokapaikan edessä, kun iäkäs henkilö sai apua 0:12
Espoolainen neljän lapsen äiti Margit Hagmark oli menossa tänään syömään Espoonlahdessa sijaitsevaan pikaruokaravintolaan, kun paikan edessä tapahtunut tilanne sai hänet liikuttumaan.

Espoolainen neljän lapsen äiti Margit Hagmark oli menossa tänään syömään Espoonlahdessa sijaitsevaan pikaruokaravintolaan, kun paikan edessä tapahtunut tilanne sai hänet liikuttumaan.

Hän oli juuri varoitellut lastaan todella jäisestä pihamaasta ja kaksikko oli edennyt pihalla käsi kädessä. 

– Se alue oli aivan peilijäässä. 

Samalla Hagmarkin katseen pysäytti toinen kaksikko, joka tuli ulos Hesburgerista ja lähti etenemään pois päin ravintolasta.

– Ravintolan työntekijä talutti vanhempaa rouvaa häntä vahvasti tukien. He kulkivat yhdessä yli pihan ja työntekijä vei hänet aina sinne saakka, missä jää loppui.

Hagmark seurasi kaksikon kulkua koko matkan. Hän sai siitä opettavaisen hetken seurassaan olleelle lapselle. 

– Kyllä siitä tuli itselleni hyvä mieli ja halusin jakaa tämän teon muillekin julkaisemalla videopätkän Espoon puskaradio -nimisessä Facebook-ryhmässä. Puhuin lapselleni samalla, että tällainen toiminta on hienoa. 

Pääkaupungilla on tuskailtu alkuvuoden aikana sekä runsaan lumentulon että viime päivinä nopeasti lauhtuneen sään takia. Jalkakäytävät ovat monin paikoin joko liukkaan jään peitossa tai valtavien vesilammikoiden vallassa.

Hesburgerilta kerrotaan, että vanhempi henkilö oli tullut pyytämään ravintolasta apua kylmäaseman jäisen pihan ylittämiseen. 

– Työntekijämme toimi tilanteessa mallikkaasti ja saattoi asiakkaan liukkaan kohdan yli. Teko oli oikein hieno, asiakasta vartenhan tätä työtä teemme, yrityksen viestintäpäällikkö Heini Santos kommentoi MTV Uutisille. 

Lue myös:

    Uusimmat