Mainos

Reistaileva auto hyytyi Lapin kaamokseen: Tuntematon pariskunta pelasti Natalien ja lapset pahasta kiipelistä Rovaniemen Lidlin pihalta – "Olen niin kiitollinen, lapsi on väsännyt kiitoskortinkin valmiiksi"

Paikalle osunut ystävällinen pariskunta pelasti Natalie Chapmanin ja hänen kahden lapsensa vastoinkäymisten sävyttämän keskiviikon Rovaniemellä.

Chapman oli käynyt lastensa kanssa Teollisuuskylän Lidlissä ja valmistautui ajamaan 40 kilometrin päähän kotiin, kun auto ei käynnistynytkään. Toinen lapsista oli märissä vaatteissa ja toinen itki väsymystään. Tilannetta pahensivat lukuisat kaupasta ostetut ruokakassit.

– Minulla oli varmaan kuusi kassia ruokaa ja lapsi oli kerhon jälkeen litimärkä ja toinen oli aivan väsynyt ja ehtinyt huutaa jo tunnin väsymystään.

Paikalle osunut pariskunta riensi apuun ja Natalie kurkisti yhdessä pariskunnan miehen kanssa konepellin alle. Jo aiemmin oikutelleet sytytystulpat olivat öljystä märät eikä autolla voinut lähteä enää mihinkään ilman korjaamoreissua.

– Mies katsoi tulppia ja sanoi, että auto ei siitä liikahda. Pariskunta tarjosi minulle kyytiä äitini luokse ja rouva otti heidän pienen vauvansa ja lähti rattailla bussia kohti.

– Yritin kieltäytyä, kun heidän vauvansa oli niin pieni, mutta nainen vain hymyili ja sanoi, että ei hätää. Rovaniemellä hän pääsee kulkemaan bussilla ilmaiseksi rattaiden kanssa.

Isä oli kaukana eikä voinut auttaa

Pariskunnan autoon mahtuivat Natalien lisäksi hänen kaksi lastaan ja kaikki ruokaostokset. Hänen äitinsä luona perhe otti alleen äidin auton ja tilanne sai onnellisen päätöksen. Isän autoon perhe ei olisi mahtunut ja Natalien mies oli tapahtumahetkellä töissä 90 kilometrin päässä.

Siinä vaiheessa, kun ostokset olivat pakattu Natalien äidin autoon, hänet paikalle ajaneen miehen sukunimi oli jo unohtunut tunnekuohun ja helpotuksen seurauksena.

Natalie on yrittänyt tuloksetta etsiä Janne-nimistä miestä Facebookista, jotta tavoittaisi pariskunnan kiittääkseen avusta.

Natalie toivoo, että pariskunta ottaisi häneen vielä yhteyttä, vaikka nämä olivatkin sanoneet, etteivät halunneet edes kiitosta.

– Olen niin kiitollinen. Meillä on lapsi väsännyt kiitoskortinkin valmiiksi ja se on lähtökuopissaan.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja