Esa Tikkasella kohta viisi lasta: Nyt osaan nauttia isyydestä

Kiekkolegenda Esa ”Tiki” Tikkanen paljastaa Viihdeuutisille, kuinka nauttii isyydestä poikiensa kanssa. Tiki oli mukana Syöpäsäätiön ja Bretelle Solmioiden järjestämässä hyväntekeväisyystapahtumassa.

44-vuotias kiekkolegenda on naimisissa yrittäjä Tua Tikkasen kanssa. Viisi vuotta naimisissa olleella pariskunnalla on kaksi poikaa ja perheeseen odotetaan kolmatta tulokasta syksyllä.

– On se hienoa, että perheeseen tulee lisää pienokaisia. Olen nauttinut tästä elämästä, kun lapset ovat syntyneet. Harmittaa, kun en aikaisemmin kahden tyttären kanssa kerinnyt tapaamaan niin paljoa. Silloin pelasin jääkiekkoa ja nyt kun näitä eläkepäiviä vietellään, niin isyys on vienyt aikaa. Ja se on mahtavaa, kyllä tuntuu hienolta olla isä.

Tikillä on aikaisemmasta liitostaan jo kaksi aikuista tytärtä, Stephanie ja Sabrina. Neljän lapsen isä tunnustaa, että isyydestä nauttii vanhempana paremmin.

– Varsinkin, kun nyt on ollut enemmän aikaa, niin on pystynyt olemaan poikien kanssa koko ajan. Se on ollut mulle tärkeä asia, että on pystynyt nauttimaan ja tekemään kaikkia asioita. 24 tuntia poikien kanssa ja isälläkin tulee vielä hiki, niin on se hieno asia, Tiki hehkuttaa.

– Kyllä se sydäntä lämmittää, että pojat on olemassa. On se sitten tyttö tai poika, niin kauan aikaa kun he ovat terveitä, niin se on hieno asia.

Isyys lumosi Tiki-Tikkasen:

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat