Erikoishaastattelu: Maisa Torpan ja Mikko-rakkaan häämatka vaarassa – ”Tietysti haaveilemme pääsevämme sinne”

Julkkiskaunotar Maisa Torppa kertoo avoimesti elämästään MTV:n haastattelussa – tällaista on äitiys ja uusioperheen arki julkisuuden keskellä 13:12
MTV Uutiset Live: Julkkiskaunotar Maisa Torppa kertoo avoimesti elämästään MTV:n haastattelussa – tällaista on äitiys ja uusioperheen arki julkisuuden keskellä

Julkkiskaunotar Maisa Torppa avioitui Mikko-rakkaansa kanssa ystävänpäivänä Helsingissä. Hääpari suuntasi kirkossa vihkimisen jälkeen juhlimaan ylellisistä hääjuhlaan hotelli Kämpiin. Avioliiton myötä Maisa ei ottanut miehensä sukunimeä, vaan piti omansa.

– Olemme joka päivä miettineet kotona, että kun ne saisi elää uudestaan. Kaikki meni juuri, kun olimme suunnitelleet tai itseasiassa paljon paremmin.

– Olen semmoinen, että mietin päässäni kaikki kauhuskenaarioita, mitä kaikkea voi tapahtua. Häät meni niin hyvin ja ihanasti kuin olla ja voi.

Tuore aviopari suuntaa häämatkalle viikon päästä. Pariskunta ei lähde muiden hääparien tapaan lämpimään, vaan Maisa ja Mikko suuntaavat laskettelemaan.

– Meillä on yhteinen harrastus ja tosi suuri intohimo laskettelu, joten me lähdemme Alpeille laskettelemaan.

Pariskunta joutuu jännittämään, pääsevätkö häämatkakohteeseen koronaviruksen vuoksi.

– Kyllähän se pistää miettimään. Valitettavasti olemme menossa lähelle aluetta, missä on tällä hetkellä koulut ja yliopistot suljettu.

Pahimmassa tapauksessa pariskunnan häämatkakohde vaihtuu.

– Se on valitettavasti täysin mahdollista. Tietysti haaveillaan pääsevämme sinne, mutta turvallisuus etukädessä.

Maisa kertoo jutun alussa olevalla videolla, kuinka hän sai järjestettyä häät pikavauhtia.

Lue myös:

    Uusimmat