Mainos

Erika Vikmanille esitettiin pysäyttävä kysymys – teki lopulta päätöksen, joka ei ole kaduttanut: "Hetken aikaa pohdin, tuntuuko se liian henkilökohtaiselta"

9:45
Danny-musikaalin tähdet Susanna Laine, Erika Vikman ja Lauri Mikkola vierailivat Huomenta Suomessa.

Erika Vikman näyttelee kesäteatterissa ja tekee samalla uutta musiikkia.

Laulaja Erika Vikmanilla on edessään kiireinen kesä. Hän tähdittää Valkeakosken kesäteatterissa nähtävää Danny-musikaalia, joka saa ensi-iltansa torstaina. Esitykset jatkuvat elokuuhun asti.

Vikman kertoo MTV Uutisille, että musikaalin lisäksi hän työstää kesän aikana omaa musiikkia ja ehtii piipahtaa Tangomarkkinoillakin.

Vikmanin mukaan musikaalin tekeminen on ollut mielenkiintoista, sillä se on kurkistus suomalaiseen viihdemusiikkiin ja Dannyn historiaan.

– Toki se on minulle melko tuttua. Olen paljon puhunut hänen kanssaan hänen menneisyydestään, mutta nyt siihen pääsee leikkimielisesti itsekin mukaan.

Vikman kertoo aluksi epäröineensä musikaaliin osallistumista.

– Kun minua kysyttiin tähän, hetken aikaa pohdin, että tuntuuko se jotenkin omituiselta tai liian henkilökohtaiselta. Onneksi epäilykset osoittautuivat vääräksi. Ohjaaja Heikki Paavilainen on tehnyt tämän tosi mukavaksi minullekin. Pystyn katselemaan ulkopuolisen silmin tarinaa ja eläytymään siihen.

Vikman kehuu vuolaasti Dannyn roolissa nähtäviä Ilkka Koivulaa ja Lauri Mikkolaa.

– Se on ihanaa, että he tekevät sitä tosi sydämellä ja osaavat tehdä roolinsa tosi uskottavasti. Siinä omakin pää menee pyörälle, Vikman nauraa.

Vikman solmi hiljattain levytyssopimuksen Mökkitie Recordsin kanssa. Hän kertoo osallistuvansa itse uuden musiikkinsa tekemiseen. Vikman paljastaa, että uuden musiikin esikuvana on käytetty takavuosien supertähti Kikkaa.

– Hän oli tosi kova aikanaan, mutta sitä ei silloin ymmärretty. Ehkä pieniä vaikutteita saatetaan sieltä napsia, Vikman vihjaa.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja