Erika Vikman ja Arttu Wiskari esittävät vuoden 2021 kesäkumibiisin: "Haluamme puhua itsensä hyväksymisen ja turvallisen hauskanpidon puolesta"

Erika Vikman ja Arttu Wiskari esittävät vuoden 2012 kesäkumibiisin.

Erika Vikman ja Arttu Wiskari julkaisivat tämän vuoden YleX:n virallisen kesäkumibiisin perjantaina 4. kesäkuuta. Tiedotteen mukaan Tääl on niin kuuma -kappale kertoo kahden kulkurin spontaanista kohtaamisesta, kuumista paikoista ja siihen liittyvästä vastuusta.

– Mahtavaa olla mukana tärkeää asiaa ajavassa kampanjassa. Biisistä tuli silti kesäisen kepeä ja jopa hieman flirtti. Kun kuultiin Erikan kanssa ensimmäinen demoversio kappaleesta, tiesimme heti, että tästä tulee hieno yhteisjulkaisu, Wiskari kuvailee tiedotteessa. 

– On hienoa olla tämän vuoden kesäkumikampanjan keulakuvana Arttu Wiskarin kanssa. Kappale on tehty Mökkitie Recordsin voimin, joten tietynlainen Finnhits-aikojen tuulahdus tästä kesäbiisistä on havaittavissa – mitä itse rakastan. Haluamme puhua kappaleella itsensä hyväksymisen ja turvallisen hauskanpidon puolesta, josta ei tarvitse morkkista kantaa, Vikman puolestaan lisää. 

Vikman ja Wiskari esittävät yhdessä biisin ensimmäistä kertaa livenä YleXPopissa, joka järjestetään virtuaalisesti lauantaina 5. kesäkuuta. 

Kesäkumikampanjan toteuttavat YleX, Suomen Punainen Risti, Väestöliitto, Syöpäjärjestöt ja Sotilaskotiliitto. Sosiaali- ja terveysministeriö tukee kampanjaa. 

Viime vuonna Kesäkumibiisin esittäjänä nähtiin Tuure Boelius: 

7:35

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja