Entinen Salkkarit-tähti asteli alttarille 10 vuoden seurustelun jälkeen: "En voisi olla onnellisempi"

Salatuista elämistä julkisuuteen ponnahtanut Constantinos Mavromichalis meni naimisiin.

Nykyinen Yle Kioskin juontajana työskentelevä Constantinos "Gogi" Mavromichalis ponnahti julkisuuteen jo nuorena, kun hänet nähtiin Salatut elämät -sarjassa Romeo Aron roolissa vuodet 2005–2008.

Sunnuntaina Mavromichalis paljasti Instagram-tilillään menneensä naimisiin pitkäaikaisen tyttöystävänsä Sofian kanssa. Juontaja julkaisi onnea hehkuvan kuvan, jossa tuore aviopari istuu ilmeisesti hääautossa.

Myös Sofia julkaisi saman kuva Instagram-tilillään ja molempien kuvateksteistä käy ilmi, että hääpäivää oli odotettu pitkään.

– Tasan 10 vuotta sitten tavattiin hämyisessä Helsingin yöelämässä, ja nyt äsken sä katsoit mua silmiin ja sanoit tahdon! En voisi olla onnellisempi! tuore aviomies hehkuttaa.

– Meidän häät olivat ikimuistoiset (niistä ehkä tarkemmin sitten joskus), perhe ja ystävät mitä ihanimpia ja kyllä, olihan siellä myös jännittävää draamaa! Päivä oli just sitä, mitä olimme toivoneet! hän jatkaa.

Mavromichalis julkaisee myös Paska ilta -nimistä Instagram-liveä ja paljasti rempseään tyyliinsä, kuinka hän kosi puolisoaan. James Bond -tyylistä kosintaa suunnitellut juontaja paljasti, että kaikki ei mennyt aivan suunnitelmien mukaan.

– Siellä me oltiin keskellä korpea, nuhjuiset mökkivaatteet päällä ja naama ihan mullassa. Ja se oli suoraan sanottuna aika pirun täydellistä.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja