Entinen Salkkarit-tähti paljastaa, kuinka kosi tyttöystäväänsä – kyyristeli kuusen alla, kun appiukko heitti ilmoille kuumottavan kommentin

Salkkareiden Romeona tunnettu, nykyisin Yle Kioskissa työskentelevä Constantinos Mavromichalis paljastaa Instagramissa, ettei kaikki mennyt aivan kuin elokuvissa, kun hän päätti kosia tyttöystäväänsä.

Salatut elämät -sarjan Romeo Aron roolissa vuosina 2005–2008 nähty Constantinos "Gogi" Mavromichalis tunnetaan nykyisin Yle Kioskin juontajana. Mavromichalis on puhunut useilla somevideoillaan samastuttavasti myös arjen sattumuksista puolisonsa kanssa.

Mavromichalis julkaisee nyt torstaisin myös Paska ilta -nimistä Instagram-liveä ja paljasti rempseään tyyliinsä, kuinka hän kosi puolisoaan. Kaikki ei tietenkään mennyt täysin, kuten hän oli suunnitellut.

Hän kertoo ajatelleensa aina, että kosinta tapahtuisi hulppealla kattoterassilla ja että hän itse olisi sonnustautuneena pukuun kuin James Bond konsanaan.

– No se päivä lopulta tuli, ja mä kosin häntä! Mutta sanotaan näin, että se kosinta meni niin eri tavoin kuin mitä olin ikinä osannut kuvitella, 34-vuotias Mavromichalis pohjustaa videolla.

Jos video ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

Hän oli ostanut sormuksen valmiiksi, mutta sen jälkeen rakkauteen tuli ryppyjä. Muutama kuukausi myöhemmin vaikeudet oli selätetty ja pari suuntasi yhdessä mökille viettämään kaunista kesäpäivää.

Sormus oli mukana mökillä, koska Mavromichalis kertoo pitäneensä sitä aina repussaan boksereidensa ja sukkiensa seassa, koska ajatteli, että se olisi viimeinen paikka, mistä tyttöystävä löytäisi sen.

– No sit siinä kun mä sahasin jotain lankkua ja hän istutti kanukkia maahan, niin mulla iski ajatus, että mitä jos tekisin sen tässä ja nyt, hän jatkaa kertomustaan, joka jatkui niin, että hän ehdotti rakkaalleen taukoa pihatöistä laiturilla kuohuviinin merkeissä.

Mavromichalis pyysi tyttöystäväänsä odottamaan laiturilla ja säntäsi itse metsään, koska tahtoi vanhoja perinteitä noudattaen pyytää lupaa tämän isältä.

Hän kuvailee kyyristelleensä likaisissa mökkivaatteissa kuusen alla, kun tyttöystävän isä vastasi. Kun hän löi pöytään kysymyksen, tuli puhelimessa hiljaista.

– Sieltä kuuluu ”Voi voi voi, minun pitää istua. Tämä tuli niin yllättäen”. En tiedä, testasiko se mua, vai mitä, mutta sieltä alkoi tulla kaikkea "minulla on vain yksi tytär, tiedäthän sen?", hän kertoo appiukkonsa kuumottavista sanoista.

Lopulta appiukko sanoi "jospa nyt sitten" ja jännittynyt kosija pääsi lopulta laiturille sormusrasian ja kuohuviinin kanssa. Hän kuvailee, että syke oli 200 ja kuinka hän oli pudota järveen pulloa avatessaan.

– Se kosintahetki oli muuttanut mut ihan Hessu Hopoksi.

Kun Mavromichalis sai vihdoin polvistuttua laiturille ja esitettyään kysymyksen tyttöystävälleen, oli vastaus myöntävä.

– Jos tätä kelaa, tämä ei mennyt mitenkään, miten olin kelannut. Siellä me oltiin keskellä korpea, nuhjuiset mökkivaatteet päällä ja naama ihan mullassa. Ja se oli suoraan sanottuna aika pirun täydellistä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja