Entä, jos miehet stailaisivat naisensa? Katso kuvat!

Entä, jos miehesi pukisi sinut juhlia tai työpäivää varten: joutuisitko muiden silmien eteen verkkosukkahousuissa ja minihameessa? Et välttämättä, Daily Mailin teettämä koe kertoo.

Jos miehet saisivat päättää, kaikki naiset keikistelisivät korkokengissä ja korseteissa – vai?

Daily Mail -lehti laittoi miesten tyylitajun testiin ja pyysi neljää miestä pukemaan rakkaansa uudelleen.

Tulokset olivat kannustavia: aiemmin vaatimattomiin asuihin pukeutunut 64-vuotias Carol sai 66-vuotiaalta Mike-mieheltään ylleen pitkän, hulmuavan mekon, eikä järkyttynyt lopputuloksesta.

– Olen sanaton, varsinkin, kun luulin, että hän pukisi minut minihameeseen. En koskaan valitsisi tällaista asua, ajattelisin sen olevan liian nuorekas. Mutta muoto todella imartelee vartaloani, ja näytän mielestäni paljon nuoremmalta, Carol kiittelee ja iloitsee miehensä tyylitajusta.

"Haluan itkeä"

Myös kokeeseen osallistunut 45-vuotias Vanessa ihmetteli miehensä tyylitajua: 55-vuotiaan Miken valitsema polvipituinen mekko ja jakku näyttivät henkarissa vaimon mielestä kamalalta, mutta todellisuus olikin toinen.

– Kun näin asun, ajattelin, että se on karmiva. Kun puin sen päälleni, todella yllätyin. Kamalaa sanoa, mutta mekon pukeminen saa minut tuntemaan itseni naiselliseksi ja seksikkääksi, Vanessa sanoo.

Nainen aikookin jatkossa käyttää enemmän aikaa ja vaivaa vaatevalintoihinsa, kertoo Daily Mail.

Kaikki ei aina mene nappiin, ja tämänkin kokeen yksi osapuoli sai pettyä: 31-vuotias Christian puki rakkaalleen Bethille, 25, kimalteisen minimekon.

Christianin mukaan Beth pukeutuu normaalisti kuin vanhus. Paljastava mekko ei kuitenkaan saanut iloista vastaanottoa.

– Haluan itkeä. Näytän naiselta, joka vaanii yökerhossa ja saalistaa jalkapalloilijoita. Mekko on aivan liian lyhyt ja paljastava. En koskaan pukeutuisi tällaiseen, Beth toteaa.

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja