Ensitreffit-tähti myöntää: Riitamme ovat olleet rajuja

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa Mikon kanssa avioitunut Heidi kertoo MTV:lle, että pariskunnan riidat ovat olleet ajoittain todella rajuja. 

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa nähtävän pariskunnan Mikon ja Heidin välit ovat olleet myrskyisät aina yhteenmuutosta lähtien. Riitaa on syntynyt arkisista asioista eikä pari ole päässyt aina yhteisymmärrykseen.

Heidin mukaan hänelle on usein jäänyt sellainen tunne, että ilma ei ole puhdistunut riidan jälkeen vaan erimielisyydet ovat jääneet vellomaan. 

– Riitamme ovat olleet ajoittain todella rajuja. En ole henkilökohtaisesti riidellyt koskaan elämässäni niin paljon kuin tässä suhteessa. Mielestäni riitamme eivät ole useinkaan ratkenneet, Heidi sanoo MTV.fille.

Tilannetta vaikeuttaa se, että Mikko keskittyy omiin harrastuksiinsa, mikä vei aikaa parisuhteelta. 

– Minusta tuntuu, että elämämme pyörii vain Mikon elämän ympärillä. Mikolla on paljon harrastuksia ja sen lisäksi hän käy töissä. Illalla hän on usein todella väsynyt. En tarkoita sitä, että hänen pitäisi luopua harrastuksistaan, mutta tällaisessa rakkauskokeilussa tulisi osata hieman priorisoida, Heidi sanoo. 

Häntä huolettaa erityisesti se, miten pari pystyy yhdistämään tulevaisuudessa työt, harrastukset ja parisuhteen.

ENSITREFFIT ALTTARILLA AVAlla tiistaisin klo 21.00! Jaksot katsottavissa kokonaisuudessaan MTV Katsomon kautta.

Lue myös:

    Uusimmat