Ensitreffit eivät aina mene putkeen – ihmiset jakoivat tarinoita kiusallisimmista kokemuksistaan: ”Kenen kanssa oikein söin?”

Kiusallisia ensitreffikokemuksia on vaikea lukea irvistämättä. Voiko näin oikeasti käydä treffeillä?

Ensitreffit voivat olla kamalia kaikessa kiusallisuudessaan. Koomikko Jimmy Fallon innosti ihmisiä jakamaan hauskimmat tai kiusallisimmat kokemuksensa ensimmäisiltä treffeiltä Twitterissä hashtagilla #WorstFirstDate. Fallon luki twiiteistä hauskimmat ohjelmassaan.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Fallon antoi myös oman panoksensa kertomalla tarinan omasta treffimokastaan:

"Yritin kerran yllättää deittikumppanini, enkä kertonut hänelle, mihin ravintolaan olimme menossa. Valitsin vahingossa sen, missä hän työskenteli."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tällaisia tarinoita aihe kirvoitti

Ihmiset intoutuivatkin kertomaan omia kokemuksiaan ensimmäisiltä treffeiltä. 

"Collegessa ystävä järjesti minulle sokkotreffit. En ollut hyvällä tuulella, koska olin saanut sakot vain muutamaa tuntia aiemmin. Päiväni muuttui pahemmaksi, kun sokkotreffikumppanini paljastui poliisiksi, joka sakot minulle antoi."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Eräs mies vei minut kerran Audi-liikkeeseen, ja istuimme autoissa, joihin hänellä ei ollut varaa."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Tapasin kerran tytön sokkotreffeillä. Hän ei sanonut yhtään sanaa koko päivällisen aikana, lopetti ateriansa ja käveli pois. Tarkistin sitten puhelimeni, ja siellä oli tältä tytöltä viesti, jossa hän sanoi, ettei pääsisi paikalle tänä iltana... Kenen hiton kanssa oikein söin?"Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Käväisimme hänen perheensä grillijuhlissa matkalla treffeillemme, ja meille selvisi, että olemme kolmansia serkkuja keskenämme." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Hän vei minut ravintolaan ja kävi paljon vessassa ja soittamassa puheluita. Ajattelin, että se oli outoa, ja sitten tarjoilija sanoi: "Tiedäthän, että hän on toisessa pöydässä vaalean naisen kanssa juuri nyt?" Hänellä oli kahdet treffit samaan aikaan."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Sain collegessa kutsun erään tytön luo "kotiruoalle". Reseptissä pyydettiin kahta valkosipulinkynttä, hän käytti kaksi valkosipulia... Hikoilin valkosipulia kuukauden.. Loppu hyvin, kaikki hyvin. Olemme olleet naimisissa melkein 30 vuotta. Hän ei tosin vieläkään osaa laittaa ruokaa!" Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.Lähteet: BuzzfeedIndependent

***

4:11

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja