Mainos

Ensitreffit alttarilla -pari liittonsa tulevaisuudesta ”Päätös syntyi heti alussa”

Esan ja Violan ei tarvinnut pähkäillä liittonsa jatkumisesta. Päätös avioliiton jatkumisesta syntyi heti suhteen ensimetreillä.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avioituneilla Esalla ja Violalla loksahti heti ensikohtaamisesta alkaen. Toisiinsa rakastunut pari vietti viisi viikkoa toisiinsa tutustuen ja suhdettaan kehittäen. Viikkojen aikana myös heti alussa heränneet tunteet syvenivät.

– Kemiat toimivat ja tunteet olivat pelissä. En pysty sanomaan vain yhtä, tai edes kymmentä asiaa, joiden takia suhteemme toimii. Kyllä tässä on niin uskomaton määrä asioita napsahtanut paikalleen, Esa miettii.

– Kumpikaan ei ole lähtenyt muuttamaan toista, tai vaatimaan toiselta mahdottomia. Molemmat lähtivät rehellisesti tutkimaan ja ihmettelemään toista ihmistä, ja molemmat olimme hirveän joustavia. Meidän on hirveän helppo olla, eikä kättä ole tarvinnut vääntää pienistä, tai isommistakaan, asioista.

"Minun ei tarvinnut arvailla, tykkääkö hän minusta"

Kaksikko painottaa keskisen kommunikaation merkitystä suhteen etenemisen kannalta.

– Aiemmissa suhteissani ei ole ollut niin hyvää kommunikaatiota. Se oli uusi juttu minulle, että Esa osasi sanoa aidosti, mitä mieltä hän on asioista, eikä minun tarvinnut arvailla, että tykkääkö hän minusta. Se oli maailman ihaninta, Viola kuvailee.

Samoilla linjoilla on myös Esa:

– Ei ole hirveästi ollut sellaisia hetkiä, että toisen tarvitsisi arvailla, mitä toinen ajattelee asioista. Olemme molemmat hirveän avoimia ja rehellisiä ja tiedämme, mitä toinen ajattelee ja tuntee, mies kertoo.

Viiden yhdessä vietetyn viikon jälkeen päätös tulevaisuudesta olikin parille helppo: onnellinen pari jatkaisi avioliittoaan.

– Päätös syntyi jo heti alussa, ja tiesin hyvin nopeasti, että tässä on ihminen, jonka kanssa haluan elää, Esa kertoo.

– Päätöstä ei missään vaiheessa tehty, vaan se oli jo olemassa. Kumpikaan ei edes miettinyt mitään muuta, Esa toteaa.

Samalla tavalla ajattelee Esan vaimo Viola. Pari puhui heti alusta alkaen hyvin avoimesti siitä, mitä tapahtuu, kun päätöksenteon aika koittaa.

– Sanoimme molemmat heti alusta alkaen tosi selvästi sen, että on jo varma, että haluaa jatkaa. Siinä tuli jo kiva olo, kun tiesi sen. 

Mitä pareille kuuluu nyt? Katso parien kuulumiset AVAlla 17.3. klo 20.00.

Keskustele ohjelmasta AVAn Facebookissa tai Twitterissä #ensitreffitalttarilla

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.