Ensimmäiset vilaukset julki – tällaiseen rakkauden villaan Love Island Suomi -sinkut astelevat pian!

Tutustu Love Island Suomen kolmannen tuotantokauden villaan!

Love Island Suomen kolmas tuotantokausi starttaa maanantaina 23. elokuuta Espanjan auringon alta Esteponasta. Hiljattain julkaistiin ensimmäiset vilaukset siitä, millaiseen villaan tuore sinkkujoukko suunnistaa rakkautta etsimään. 

Kolmannen tuotantokauden hulppea villa on tuttu näky Love Island Suomen toiselta tuotantokaudelta syksyltä 2019. Villassa on monia vanhoja, tuttuja asioita, mutta sitä on myös uudistettu.

Love Island Suomen starttia jouduttiin siirtämään viikolla eteenpäin elokuun puolivälissä. Syynä siirtämiseen olivat lukuisten tehtyjen testien jälkeen tuotannossa paljastuneet kaksi koronatartuntaa. Mahdollisten jatkotartuntojen estämiseksi tuotannon aloitusta päätettiin lykätä viikolla. 

– Tämä on poikkeuksellinen tilanne ja vaikea päätös, mutta se on ainoa mahdollinen, koska sekä MTV:lle että ITV:lle kaikkien tuotannon jäsenten turvallisuus ja terveys on tärkeintä. Tuotantokauden aloituksen siirtäminen on tietysti niin meille tekijöille kuin sarjaa odottaville faneille valtava pettymys. Meidän ensisijainen tehtävämme on kuitenkin turvata niin saarelaisten kuin muunkin tuotantotiimin terveys. Olemme päättäneet siirtää ohjelman aloitusta, jotta ehdimme varmistaa tuotannossa mukana olevien turvallisuuden, ohjelman vastaava tuottaja Eevamaria Vassinen MTV:ltä kertoi tilanteesta.

Ohjelman startatessa villaan suuntaa joukko rakkaudennälkäisiä sinkkuja, jotka muodostavat ensimmäiset parit keskenään. Haku ohjelmaan on auki koko tuotantokauden ajan, joten rakkauden villan ovi tulee käymään tiuhaan. Luvassa on näin ollen jälleen jännittäviä ja kutkuttavia käänteitä koko tuotantokauden mitalta. 


Love Island Suomen kolmas tuotantokausi alkaa maanantaina 23.8. klo 21 alkaen AVAlla ja klo 20 mtv-palvelussa.

Love Island Suomen edelliset tuotantokaudet sekä Love Island UK:n näet mtv-palvelussa!

Love Island Suomea esitetään kuutena päivänä viikossa, maanantaista lauantaihin. Jaksot kuvataan vain vuorokautta aiemmin.


Lue myös:

    Uusimmat