"En usko, että Kimi teki sitä tahallaan" – Sebastian Vettel laittoi Räikkösen kanssa kolaroimisen "väärinkäsityksen" piikkiin

Sebastian Vettel oli tuoreeltaan varovainen sanoissaan Kimi Räikkösen kanssa tapahtuneesta kolarista Itävallan F1-kisasta, mutta myöhemmin saksalainen tuntui laskevan tilanteen entisen tallikaverinsa syyksi.

Vettel ja Räikkönen kolaroivat yhteen Itävallan GP:n viimeisellä kierroksella taistellessaan kisan 11. sijasta. Kaksikko ajautui soralle ja putosi entistä kauemmas MM-pisteistä, kun Räikkönen oli lopulta 15:s ja Vettel 17:s.

Ferrarilla vielä muutama vuosi sitten yhdessä ajaneiden kuskien välillä asia käsiteltiin maltillisesti.

– En tiedä (mitä tapahtui). Luulen, että se oli väärinkäsitys, joten täytyy katsoa se uudestaan ja puhua hänen kanssaan, Vettel kommentoi pian kisan jälkeen.

Myös Räikkönen halusi ensin nähdä tilanteen ennen täydellistä arvioita tapahtuneesta.

Vettel oli selvästi päässyt analysoimaan kolaria, kun Aston Martin julkaisi hänen kommenttinsa kisasta tiimin verkkosivuilla.

– Hän ei varmaan vain nähnyt minua edellään. Tunsin ensin kontaktin vasemmassa takapyörässäni. Olin saanut hyvän ulostulon ja olin menossa Kimin oikealta puolelta edelle viitosmutkaan, Vettel selvitti.

– En usko, että Kimi teki sitä mitenkään tahallaan. Meillä ei ollut sitä ennenkään vauhtia pisteille, hän jatkoi.

Lue myös:

    Uusimmat