Emily Kinney näyttää mallia: Tämä on syksyn trendikkäin pikkumusta

Tänä vuonna syys- ja pikkujoulukauden trendikkäimmät pikkumustat ovat keveitä ja alusvaatemaisia – sekä tietenkin pitsisiä. Katso, kuinka upeaa esimerkkiä näyttelijä Emily Kinney näyttää pikkumustan käytössä!

Näyttelijä Emily Kinney, 28, näyttäytyiThe Walking Dead -sarjan neljännen tuotantokauden alkamisen kunniaksi Kaliforniassa järjestetyssä gaalassa pikkumustassa, joka mukaili näyttävästi tämän syksyn trendejä.

Kinney oli sonnustautunut mustaan keveään minimekkoon, joka oli koristeltu kauttaaltaan mustalla pitsillä. Tähden decoltee ja käsivarret pilkottivat viettelevästi pitsin läpi. Tarkkaavaisimmat kiinnittivät huomiota myös tähden vyötäröä koristaneeseen vyöhön, jonka kiintopisteenä toimi perinteinen rusettifiguuri.

Stylisti Vesa Silver kertoi AVAlle loppukesästä, että tulevalla pikkujoulukaudella kannattaa panostaa pikkumustaan, joka muistuttaa keveytensä puolesta alusvaatteista. Kinney teki siis nappisuorituksen syksyn trendejä ajatellen valitessaan ylleen pikkumustan.

– Näyttävä pitsi ja kevyet materiaalit ovat hyvinkin trendikkäitä juhlapukeutumisen saralla tänä syksynä ja tulevana talvena, Silver totesi.

Lisää muodista Muodin huipulle -sarjassa:

Lue myös:

MTV / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja