Elon Musk julkaisi Chuck Norris -kuvan ja Twitterin kurssi laskee: Kauppojen perumisesta käydään "Game of Thrones -taistelua" oikeudessa

Sosiaalisen median yhtiö Twitter sanoi maanantaina, että miljardööri Elon Muskin perusteet perua yhtiön ostoaikeet olivat epäpätevät ja väärät.

Musk ilmoitti viime perjantaina peruvansa aikeensa ostaa Twitter 44 miljardin Yhdysvaltain dollarin hintaan. Twitter ilmoitti tämän jälkeen haastavansa Muskin oikeuteen.

Musk vastasi tähän Twitterille sen omassa palvelussa naurukuvien ja toimintatähti Chuck Norrisin kuvilla varustetuilla viesteillä. Hän syytti Twitteriä oston kannalta olennaisten tietojen salailusta, jotka firma joutuu nyt hänen mukaansa oikeudessa paljastamaan.

Juttu jatkuu tviitin jälkeen.

Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Twitterin kurssi tipahti maanantaina 11,3 prosenttia 32,65 dollariin osakkeelta.

Wedbush Securitiesin Markkina-analyytikko Dan Ives arvioi, että Twitterille ei ole näkyvissä muita ostajia ja Musk ja Twitter käyvät nyt "Valtaistuinpeli-taisteluun" oikeudessa. Hän viittasi vertauksella suosittuun Game of Thrones -sarjaan.

Ives kuvaili tilannetta "punaiseksi hälytykseksi" Twitterin kannalta.

Jotkut analyytikot, kuten Morningstarin Ali Mogharabi arvioi, että Twitter ja Musk voivat myös päästä vielä sopuun uudesta, matalammasta kauppahinnasta.

Lue myös:

    Uusimmat