Ellinoora saa kokea ikimuistoisen hetken Pelle Miljoonan kanssa – lavan takana odottaa toinenkin yllätys: ”Muistan tämän ikuisesti”

Ellinoora saa kokea ikimuistoisen hetken Pelle Miljoonan kanssa 10:07
Ellinoora saa kokea yllätyksen Laulu Rakkaudelle -ohjelmassa.

Ellinoora tulee yllätetyksi Pelle Miljoonan toimesta Laulu rakkaudelle -ohjelmassa.

Ellinoora saa kokea Laulu rakkaudelle -ohjelmassa uskomattoman yllätyksen, kun hänen fanittamansa legendaarinen muusikko Pelle Miljoona esittää kappaleensa Juokse villi lapsi. Kyseinen kappale on Ellinooralle erityisen henkilökohtainen, sillä hänen ensimmäisen albuminsa nimi Villi lapsi on keksitty kyseisen kappaleen pohjalta. Pelle Miljoona valmistautuu esitykseen innokkaana.

– Se oli minulle vähän sellainen iloinen yllätys, että tuollainen vanha biisi, joka on tehty paljon ennen hänen syntymäänsä, jollain tavalla säteilee nykyaikaan nuoren artistin maailmassa, Pelle Miljoona kuvailee.

Pelle Miljoona kertoo jännittävänsä tapaamista Ellinooran kanssa, mutta odottaa sitä kuitenkin iloisena. Ellinoora on puolestaan erittäin hämillään siitä, kuka hänet haluaisi yllättää.

– Olen aika utelias tyyppi ja olen paljon miettinyt ja laskenut, että kuka minut nyt oikein yllättäisi, Ellinoora sanoo hämmästellen.

Ellinooran kasvoilta näkee liikutuksen ja onnen, kun hän huomaa Pelle Miljoonan lavalla. Hän laulaa mukana ja fiilistelee musiikkia. Esityksen jälkeen artistit halaavat ja keskustelevat musiikista.

– Olen todella otettu, että nuori ja lahjakas artisti diggailee tällaisesta biisistä, joka on tehty joskus vuosikymmeniä aiemmin, mitä sinä olet syntynyt. Punk ei kuole koskaan! Pelle Miljoona kiteyttää.

Ellinoora saa kokea lavan takana vielä toisenkin yllätyksen, josta Ellinoora häkeltyy totaalisesti.

– Kiitos. tämä vain paranee koko ajan. Minä muistan tämän ikuisesti, Ellinoora sanoo liikuttuneena.

Miten Ellinoora reagoi yllätykseen lavan takana? Katso video!

Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi -ohjelma sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla. Katsottavissa ennakkoon mtv-palvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat