Benjamin Peltonen joutui koulukiusatuksi – muusikkoystävät tukivat vaikeina hetkinä: "Olen ollut kyllä hänen matkansa varrella mukana"

Ida Paul ja Kalle Lindroth esittävät Benjamin Peltoselle koskettavan version artistin itse säveltämästä kappaleesta 5:03
Ida Paul ja Kalle Lindroth esittävät Benjamin Peltoselle koskettavan version artistin itse säveltämästä kappaleesta

Benjamin Peltoselle esitettiin hänen oma kappaleensa Laulu rakkaudelle -ohjelman toisessa jaksossa.

Artisti ja jo vuonna 2012 Instagramista tutuksi tullut Benjamin Peltonen sai ystäviltään laulaja-lauluntekijä Ida Paulilta ja Kalle Lindrothilta koskettavan yllätyksen Laulu rakkaudelle -ohjelman toisella kaudella. Paul ja Lindroth tulkitsivat Peltosen ja Vestan kappaleen Kunnes sammutaan, joka sai yllätettävän herkistymään toden teolla.

– Tutustuimme Benjaminin kanssa, kun Benjamin oli 16-vuotias. Välillä olemme tehneet ihan virallisestikin töitä yhdessä, ollaan kirjoitettu biisejä ja olen ollut kyllä hänen matkansa varrella mukana aika paljon. Jotenkin todella kivaa, että nykyään lähinnä ystävänä, Lindroth kertoo.

Paul ja Lindroth kertovat, että Peltosen nuoruudessa on ollut julkisuuden tuomien paineiden lisäksi mukana koulukiusaamista. Ystävän elämän kipupisteitä on ollut vaikea katsoa vierestä. Kaksikko haluaa kiittää Peltosta pitkästä ja läheisestä ystävyydestä.

Peltosella itsellään ei ole ennen esitystä mitään tietoa, mitä lavalla olisi luvassa.

– Ei mitään hajua, en tiedä kuka haluaa minut yllättää ja millä biisillä. Tämä on hirvittävää ja niin siistiä samaan aikaa, Peltonen kertoo tuntemuksistaan ennen esitystä.

Peltonen näyttää silminnähden onnelliselta nähdessään ystävänsä esiintymässä lavalla. Esityksen jälkeen hän kiittää ystäviään ja kehuu kappaleestaan tehtyä versiota.

– Siis nuo kuvat, miksi te piinaatte minua! Ei vaan kiitos. Vau mikä versio, herranjumala, Peltonen ylistää.

Miten Ida Paul joutui salailemaan esitystään Benjamin Peltoselta? Katso koko esitys ja haastattelu yllä olevalta videolta!

Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi -ohjelma sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla. Katsottavissa ennakkoon mtv-palvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat