Jani Toivola mykistyy televisiossa – saa osakseen vaikuttavan esityksen kiitoksena tehdystä työstä: "Sinä olet raivannut meille tilaa"

Jani Toivola saa osakseen odottamattoman liikuttavan yllätyksen Hassan Maikalilta ja Yeboyahilta 5:26
Jani Toivola saa osakseen odottamattoman liikuttavan yllätyksen Hassan Maikalilta ja Yeboyahilta

Jani Toivola tulee yllätetyksi Laulu rakkaudelle -ohjelman toisella tuotantokaudella.

Ex-poliitikko Jani Toivolalle osoitettiin suuri kunnianosoitus Laulu rakkaudelle -ohjelmassa, kun artistit Hassan Maikal ja Yeboyah sekä Toivolan ystävät halusivat yllättää hänet musiikkiesityksellä. Toivolalle esitettiin Maikalin Aina ollu tääl -kappale, jolla haluttiin näyttää, kuinka rakastettu hän on.

– Silloin nuorena mulla on ollut tosi paljon sitä, että on halunnut todistella sitä, että kuuluu suomalaiseen yhteiskuntaan. Minä olen täällä syntynyt, mutta silti tuntuu, että välillä ihmisille minun juurieni tai ihonvärin takia en kuulukaan tänne ja halusin tehdä biisin, joka on enemmänkin meille, Hassan Maikal kertoo.

Toivola on erittäin vaikuttunut esityksestä. Hän seisoo pitkään lavalla silmät kiinni liikuttuneena.

– En tiedä, tämä jollain tavalla tuntuu hetkeltä, joka ei edes vaadi sanoja tai enemmän on jotenkin sellainen, että ihana vaan tuntea kaikki teidät tässä tilassa ja huoneessa. Jotenkin se liittyy sellaiseen kokemukseen siitä, että on ollut pitkään ainoa huoneessa ja sitten tajuaa, ettei olla enää ainoita huoneessa eikä tarvitse olla, Toivola kuvailee tuntemuksiaan esityksestä.

Yeboyah haluaa myös puolestaan kiittää Toivolaa. Toivola on ollut Yeboyahin mukaan esimerkki monelle lähteä tavoittelemaan unelmiaan.

– Minä ihan herkistyn tässä. Sinä olet raivannut meille tilaa ja sen takia me voidaan olla täällä tänään. Me voidaan tehdä niitä asioita, mitä me tehdään ja se työ, mitä olet tehnyt meidän eteemme, se on meille todella tärkeää, Yeboyah kiittää.

Miltä Jani Toivolalle kirjoitettu räppi kuulosti? Katso koko esitys yllä olevalta videolta!

Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi -ohjelma sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla. Katsottavissa ennakkoon mtv-palvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat